header skoda abonnement

03 januari 2023

Een Škoda met abonnement: flexibeler kun je niet rijden

Met ingang van januari 2023 zijn de Škoda FABIA, SCALA en KAMIQ ook te rijden met een flexibel maandabonnement. Dat werkt heel eenvoudig: neem een abonnement  en geniet voor een all-in bedrag (exclusief brandstof) van alle ruimte, comfort en rijplezier. Het abonnement loopt automatisch door totdat er wordt opgezegd, met een opzegtermijn van één maand.  Ideaal dus voor automobilisten die zo flexibel mogelijk een Škoda nodig hebben. Via private lease zijn deze en andere Škoda-modellen ook voor langere tijd (tot 48 maanden) te rijden.

Škoda naar keuze

Het flexibele van het maandabonnement start met de mogelijkheid om te kiezen voor een Škoda FABIA, SCALA of KAMIQ in de uitvoeringen Active of Ambition. Elk model is tot in de puntjes verzorgd en onderhouden, precies zoals een eigen auto ook voelt. Bij het abonnement zijn alle vaste kosten - zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud en pechhulp - plus 1.000 kilometers per maand inbegrepen. Alleen brandstof komt er nog bij. 

Na een maand kosteloos opzegbaar

Het flexibele maandabonnement wordt, zonder dat daar een BKR-registratie nodig is, afgesloten en loopt door totdat er wordt opgezegd, met een opzegtermijn van één maand. 

Snel schakelen

Het afsluiten van een flexibel maandabonnement voor een FABIA, SCALA of KAMIQ is heel eenvoudig. Dat begint met het invullen van het online aanvraagformulier. Binnen één werkdag wordt er contact opgenomen om de wensen met de klant door te nemen.

Een Škoda met flexibel maandabonnement is er vanaf € 419.

De mogelijkheden van private lease

Uiteraard zijn er ook interessante oplossingen voor iedereen die gedurende langere tijd voor een aantrekkelijk all-in maandbedrag Škoda wil rijden. Zo is er een online private-lease-mogelijkheid vanaf 24 maanden. De volgende stap in private lease is een contract voor een periode 48 maanden met een zeer aantrekkelijk maandbedrag. Dit contract is tussentijds opzegbaar bij bepaalde persoonlijke omstandigheden. Lees er meer over op de private-lease-pagina.