SEAT Mii electric

Ontdek de Mii electric

SEAT Mii electric

Uw green urban reisgenoot.

Kopen vanaf
€ 21.900
Private lease vanaf
€ 426
Bijtelling
12%

De Mii electric

De tijden veranderen. De mobiliteit verandert. Kies de SEAT Mii electric en verander mee: een groene reisgenoot die u overal naartoe brengt. Kies voor de toekomst. U rijdt de SEAT Mii electric vanaf € 21900 of € 426 per maand wanneer u liever private leaset.

Stijlvol en compact

De SEAT Mii electric is een eyecatcher terwijl ‘ie heel compact is. Opvallen terwijl je klein bent. Dat is een knappe prestatie an sich toch? De Mii electric is helemaal aan te passen aan uw stijl. Kies een opvallende kleur of ga voor een rustige. Krijgt ‘ie contrasterende delen – zoals een zwart dak en zwarte buitenspiegel – of wilt u alles hetzelfde. En dan natuurlijk nog de lichtmetalen velgen. Want velgen maken de auto!

Ruim van binnen

Klein van buiten maar niet van binnen. In de SEAT Mii electric draait het om u als bestuurder maar uw passagiers zitten er zeker ook niet verkeerd bij. De Mii electric voelt ontzettend ruimtelijk en geeft een heel goed overzicht over de weg en weggebruikers rondom u. Het dashboard heeft een opvallend design, waarin het 5 inch kleurendisplay mooi verwerkt is, samen met de radio, het soundsystem en een smartphonehouder.

U zit er veilig bij

De SEAT Mii electric helpt u. Vallen er wat druppels uit de lucht? Dan gaan de ruitenwissers automatisch aan. Gaat het schemeren? Uw lampen gaan automatisch aan. Met een lange afstand zijn Lane assist en verkeersbordherkenning er om u te voorzien van actuele informatie en om ervoor te zorgen dat u binnen de lijnen blijft rijden. En natuurlijk zijn er ook nog de airbags. Voor de bestuurder én de passagier.

Makkelijk kiezen

Kiest u voor de Mii electric of de Mii electric Plus? Dit zijn de verschillen:

Thumbnail_YT-seatmiielectric-mobiel
SEAT Ibiza

Op zoek naar wat meer ruimte?

Maak indruk met scherpe lijnen, elegante rondingen en een futuristisch interieur. De nieuwe Ibiza mag gezien worden. Zet u straks het volume van het BeatsAudio™ Sound System voluit en haalt u uw vrienden op in uw nieuwe Ibiza?

SEAT acties

Bekijk de lopende acties.

seat-big-four-oh-thumb
The Big Four OH!

Deals waar je mond van open valt. SEAT is jarig! Hoe oud? Leeftijd is maar een getal. Het gaat erom wat je ermee doet. 

SEAT nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste SEAT nieuws.

SEAT Arona
SEAT Arona wint Red Dot Award voor Best Product Design

De recent geïntroduceerde SEAT Arona is onderscheiden met de felbegeerde Red Dot Award voor Best Product Design 2018. 

 Media System Colour
SEAT Arona altijd connected met nieuw Media System Colour

Bellen, navigeren en muziek luisteren via het nieuwe Media System Colour; het kan standaard op bijna alle uitvoeringen van de SEAT Arona.

SEAT Taracco
SEAT breekt verkooprecord januari tot en met september

Het merk verbetert hiermee het verkooprecord uit 2000, toen de teller na negen maanden op 394.400 auto’s uitkwam.

SEAT Testteam autostoel
SEAT testteam legt de autostoel op de pijnbank

Het is geen toeval dat de autostoelen van SEAT na duizenden kilometers nog even comfortabel en stevig zijn als toen ze nieuw waren en dat ze bestand zijn tegen extreme temperatuurverschillen

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe SEAT.