Casa SEAT: eerbetoon aan Barcelona

4 september 2017

SEAT’s nieuwe multidisciplinaire ruimte in Barcelona krijgt de naam Casa SEAT. Deze naam is geïnspireerd op de namen van andere kenmerkende gebouwen van de stad, waaronder Casa Batlló, Casa Milà en Casa Fuster, stuk voor stuk toonbeelden van moderne architectuur.

“De naam Casa SEAT maakt duidelijk welke waarden belangrijk waren bij de bouw van ons nieuwe onderkomen in Barcelona. De stad staat vol met historische gebouwen die wereldwijd bekend zijn en waarvan de naam verwijst naar het concept ‘huis’”, aldus Luca de Meo, President van SEAT. “Casa SEAT wordt een basis waar de inwoners van Barcelona en de SEAT-fans van over de gehele wereld altijd welkom zijn.”

Het op Paseo de Gracia 109, op de kruising met de Avenida Diagonal, gevestigde Casa SEAT zal eind 2018 zijn deuren openen. Dit gebouw wordt het nieuwe visitekaartje van de fabrikant in Barcelona, een platform voor nieuwe trends en voor lokaal en internationaal talent. Het gebouw, dat 2.600 vierkante meter vloeroppervlak zal tellen, gaat plek bieden aan onder meer culturele en culinaire evenementen, tentoonstellingen, concerten en pop-up stores.

SEAT-liefhebbers komen er eveneens meer te weten over de meest recente personalisatieontwikkelingen van het merk en kunnen die daar ook bestellen. Casa SEAT krijgt moderne salesdisplays op basis van de allernieuwste technologie die voor een unieke fysieke en digitale ervaring gaan zorgen.

Gecreëerd in Barcelona
Afgelopen december tekenden SEAT en de stadsraad van Barcelona een overeenkomst met als doel innovatie, duurzame mobiliteit en het ‘rekruteren’ van talent te stimuleren. In het kader van deze overeenkomst werd in april SEAT Metropolis:Lab Barcelona in gebruik genomen, waar slimme oplossingen worden ontwikkeld voor de toekomstige mobiliteit. Met de komst van Casa SEAT laat de fabrikant zien dat de betrokkenheid met de stad Barcelona deel uitmaakt van zijn DNA.

Terug naar nieuwsoverzicht