Private leasecontracten onder veilinghamer

2 mei 2017 ALMN PL veilingactie persbericht website

Unieke actie ALMN Private Lease

ALMN Private Lease veilt gedurende vier dagen in mei tien Private leasecontracten van auto’s  van verschillende merken, in diverse prijsklassen en uitvoeringen. Deze actie is uniek voor Nederland!

Naar veilingacties

De veilingactie wordt gehouden van 25 tot en met 29 mei. Op onze speciaal hiervoor ingerichte website www.almnprivatelease.nl/veilingacties worden de auto’s met een verrassend lage minimumprijs aangeboden, waarna geïnteresseerden tegen elkaar op kunnen bieden. Bieders ontvangen een notificatie per e-mail, zodra ze zijn overboden.

ALMN Private Lease maakt 15 mei de modellen bekend, zodat geïnteresseerden zich alvast goed kunnen verdiepen en ze tijdens de vierdaagse lease-veilingactie niet over één nacht ijs hoeven te gaan, aldus ALMN-directeur Maarten Bruinsma. De tien auto’s in de veiling zijn allen nieuw en op voorraad, compleet uitgevoerd en zijn een goede afspiegeling van het huidige aanbod in de private leasemarkt.

Winnaar
De consument komt altijd als winnaar uit de bus, voorspellen Maarten Bruinsma en sales manager Michiel de Jong: “De klant is op de hoogte van de leaseprijzen in de markt, zijn eindbod zal nooit hoger liggen. Hij koopt dus zijn leasecontract scherp in, bij een professionele ISO en MVO gecertificeerde leasemaatschappij. ”

Interessant
Niet alleen voor de consument, maar ook voor ALMN is de veiling interessant. Bruinsma: “Wij kunnen hier lering uit trekken in de zin van: welk bedrag is een consument bereid om voor een bepaald type auto te betalen? Hier en daar wordt al enthousiast op dit initiatief gereageerd. We hebben het plan om dit een aantal keer per jaar te organiseren en ook uit te breiden met een leaseveiling van gebruikte auto’s.”

De biedingen zijn gebaseerd op een jaarkilometrage van 10.000 kilometer en een looptijd van zestig maanden. De meer en minder bedragen voor een lager of hoger kilometrage of kortere looptijd, worden op de veilingsite helder weergegeven. Dit alles in combinatie met heldere en eerlijke voorwaarden en condities.

 

Naar veilingacties
Terug naar nieuwsoverzicht