SEAT introduceert slooppremies in Nederland

11 oktober 2017 SEAT Leon Business Intense

SEAT introduceert een slooppremieregeling in Nederland. Hiermee stimuleert SEAT de vervanging van oude EU1 tot en met EU4 dieselauto’s, ongeacht het merk, door de nieuwste SEAT’s op benzine, diesel of CNG. SEAT De Waal zorgt voor de sloop van de oude auto. De actie loopt tot en met 28 december 2017.

Met de slooppremies wil SEAT het gebruik van de nieuwste generatie auto’s met de modernste en schonere technologie aanmoedigen. Voor auto’s die kunnen rijden op CNG gelden extra hoge premies. De slooppremies, die gelden voor oude EU1 t/m EU4 diesels van alle merken, kunnen oplopen tot € 6.000.

Om in aanmerking te komen voor een slooppremie, dient de in te ruilen EU1 t/m EU4 dieselauto tenminste zes maanden op naam van de eigenaar te staan. De slooppremies gelden niet in combinatie met andere lopende acties. De ingeruilde auto wordt gesloopt, waarbij SEAT De Waal zorgt voor de afwikkeling.

De onderstaande tabel toont per model de daarbij behorende premie.

Model Slooppremie
Mii € 750
Mii CNG € 2.750
Ibiza € 2.000
Ibiza CNG € 4.000
Toledo € 2.500
Leon € 3.500
Leon CNG € 5.500
Alhambra € 6.000

 

Meer informatie over de slooppremies en de voorwaarden is te vinden op de speciale website: www.seat.nl/slooppremie. Deze website bevat tevens een kentekenchecker waarmee kan worden gecontroleerd of een auto in aanmerking komt voor een slooppremie.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar nieuwsoverzicht