SEAT Mii Sport Connect: daar zit muziek in

12 mei 2015 SEAT Mii

Bij SEAT start modeljaar 2016 nu al. Een highlight daarbij is de introductie van de Mii Sport Connect, een compleet uitgevoerde versie waar letterlijk muziek in zit: het SEAT Sound System met zes speakers en subwoofer heeft een uitgangsvermogen van maar liefst 300 Watt. De Mii Connect is er als drie- en vijfdeurs en er is keus uit twee benzinemotoren – beide voldoen aan de Euro 6 emissienorm. De prijzen starten bij € 12.125*.

De Mii Sport Connect is uitermate compleet. Voor een aangenaam klimaat in het interieur beschikt hij standaard over airco en donker getinte ramen achter. Het SEAT Sound System is krachtig en veelzijdig: het omvat een radio, een CD- en MP3-speler en een Aux-aansluiting – muziek van externe datadragers is dus ook af te spelen. De geluidskwaliteit is indrukkend dankzij zes speakers, een subwoofer en een 300 Watt-versterker. DAB+ digitale radio is leverbaar als optie.

Comfortabel en praktisch
De Mii Sport Connect maakt het dagelijks leven net even praktischer. Parkeren wordt vergemakkelijkt door de parkeersensoren achter, met de cruise control is de snelheid ‘vast te zetten’ en de uitgebreide boordcomputer geeft op elk gewenst moment relevante informatie. De ramen voor zijn evenals de (verwarmde) buitenspiegels elektrisch bedienbaar. Ook standaard is de voorbereiding voor het SEAT Portable System, het uitneembare multimediasysteem met navigatie.

Sportief uiterlijk
De nieuwe Mii Sport Connect komt pittig voor de dag: standaard heeft hij grote (15 inch) lichtmetalen velgen en mistlampen in de voorbumper. In het interieur springt de zwarte ‘Visual’-bekleding in het oog. Als optie is zwarte alcantara bekleding met grijze biezen beschikbaar. Ook een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel is tegen meerprijs te leveren.

Ook met automaat
De Mii Sport Connect is leverbaar met keus uit twee benzinemotoren: de 1.0 met 44 kW/60 pk en de 1.0 met 55 kW/75 pk. Beide krachtbronnen voldoen nu aan de strenge Euro 6 emissienorm. De 1.0 55 kW/75 pk is ook leverbaar met automaat. Bij zakelijke inzet komt elke Mii Sport Connect in aanmerking voor slechts 20% fiscale bijtelling.

De prijzen:

•   Mii Sport Connect 1.0 44 kW/60 pk Ecomotive: € 12.125*
•   Mii Sport Connect 1.0 55 kW/75 pk: € 13.125*
•   Mii Sport Connect 1.0 55 kW/75 pk automaat: € 13.325*

De meerprijs voor de vijfdeurs-uitvoering bedraagt in alle gevallen 325 euro.

* In dit bericht vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BPM/BTW, exclusief afleverkosten. Lees de algemene verkoopinformatie op www.seat.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht