SEAT webshop

 

SEAT Webshop

In de SEAT webshop vindt u 100% originele merchandise en kleding. De SEAT collectie bestaat uit een uitgebreid assortiment aan producten dat met zorg voor u is samengesteld. Daarnaast vindt u in de webshop originele accessoires die perfect bij uw auto passen. De SEAT webshop is er voor alle SEAT fans en rijders.

Bezoek hier de SEAT webshop

 

SEAT Originele Accessoires
Met uw SEAT rijdt u van A naar B en beleeft u veel van A tot Z. Het moment van vertrek is letterlijk en figuurlijk slechts de start. Daarna begint het pas. Precies daarvoor creëren wij met SEAT Originele Accessoires meer mogelijkheden. De kwaliteit van onze producten bewijst zich iedere dag opnieuw. U ervaart het gebruiksgemak van mooi ontworpen en functionele extra’s. Ontdek welke maatoplossingen SEAT Originele Accessoires voor uw manier van leven heeft bedacht.

De SEAT webshop biedt u optimaal winkelgemak
SEAT staat voor stijl en kwaliteit. Dit geldt ook voor de producten van de SEAT collectie en voor de manier waarop SEAT u de producten aanbiedt. Om u optimaal van dienst te zijn bij uw online aankopen is het aankoopproces in de SEAT webshop zo eenvoudig mogelijk gemaakt. De producten in de online shop hebben grote foto’s en duidelijke informatie, zodat u weet wat u koopt. Of u nu shopt op een desktop, tablet of mobiele telefoon, met een paar klikken kiest u uw producten en rekent u snel en veilig af.

Veilig betalen in de SEAT webshop
U kunt in de SEAT webshop veilig betalen met iDeal, VISA, MasterCard of bankoverschrijving.

Kies voor bezorgen of afhalen, eventueel inclusief montage
SEAT maakt het u ook makkelijk ná aankoop van producten uit de SEAT webshop. Kies ervoor om uw producten thuis of op een door u gewenst adres te laten bezorgen. Of maak gebruik van de mogelijkheid de producten zonder verzendkosten af te halen bij één van onze SEAT dealers. Hebt u gekozen voor een montageproduct? Dan wordt deze door onze vakkundige SEAT dealer bij u in de buurt gemonteerd. Wanneer dit het geval is, rekent u pas bij ons af.

Gratis retourneren en 14 dagen bedenktijd
Bestelt u in de online shop op werkdagen vóór 21:00 uur, dan ontvangt u uw producten de eerstvolgende dag op het adres van uw voorkeur. Bent u na ontvangst niet 100% tevreden over uw aankoop? Dan kun u de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren.

De klantenservice van de SEAT webshop
SEAT besteedt veel aandacht aan uw bestelling en de kwaliteit van haar producten. Toch kan het zijn dat u vragen hebt of eventueel een klacht. Voor vragen over de producten uit de online shop of over uw bestelling, kunt u terecht bij de klantenservice van de SEAT webshop. U kunt de klantenservice bereiken via e-mail, het gratis servicenummer of via Twitter.

Wij wensen u veel plezier tijdens het winkelen in de SEAT webshop.

Bezoek hier de SEAT webshop