Mijn SEAT app

Ontdek alles over je SEAT met de Mijn SEAT App

Nu weet u echt alles over uw SEAT

Met de Mijn SEAT app bent u op afstand verbonden met uw SEAT. Zo is het eenvoudig om uw auto terug te vinden, uw ritten bij te houden, de kans op pech te verminderen en nog veel meer. Download via onderstaande buttons de Mijn SEAT app voor uw smartphone.
App Store voor Apple   Play Store voor Android

Bekijk hoe de Mijn SEAT app werkt

Even checken

U kent het ongetwijfeld. Het gevoel dat u bijna zeker weet dat uw SEAT op slot of op de handrem staat. Gelukkig kunnen de veiligheidsfuncties van de Mijn SEAT app u direct geruststellen. U hoeft de deur niet meer uit om het te checken. (De handremfunctie is alleen beschikbaar indien de auto een elektronische handrem heeft.)

Zijn de deuren dicht

Open het dashboard van de app en u weet het. Met de Mijn SEAT app kunt u altijd en overal controleren of uw SEAT op slot staat. Zo hoeft u alleen nog maar de deur uit als dit niet het geval is. En dat scheelt..

Uw SEAT in beweging

De app meldt het direct. Als u het Bewegings Alert van de Mijn SEAT app heeft ingeschakeld, krijgt u direct een melding zodra uw SEAT wordt verplaatst of de deuren ontgrendeld worden. Bijvoorbeeld in het geval van diefstal.

Handrem actief?

Check op afstand of uw SEAT vast staat. Ergens veraf geparkeerd en u weet niet zeker of uw auto op de handrem staat? Geen probleem. De Mijn SEAT App geeft u direct uitsluitsel. Extra prettig als uw auto op een helling staat.

Rijstijl-score

Met de Rijstijl-score in de Mijn SEAT app krijgt zuinig rijden een totaal nieuwe dimensie. In één oogopslag wordt inzichtelijk hoe uw rijgedrag is ten opzichte van andere SEAT rijders. Van het verbruik per kilometer tot aan uw gemiddelde snelheid. Brandstof besparen was nog nooit zo eenvoudig.

Zuinig Rijden

Bijdragen aan een duurzame toekomst. SEAT wil milieuvriendelijke producten en oplossingen ontwikkelen om milieubewust gedrag aan te moedigen. De Rijstijl-score draagt bij aan meer verantwoordelijkheid op de weg en meer milieubewustzijn. Niet alleen in onze auto’s, maar overal en iedere dag.

Persoonlijke rijstijl-score

Hoe lager uw brandstofverbruik, hoe hoger u scoort. Zuinig rijden wordt makkelijk met de Rijstijl-score. Zie per rit wat uw score is op basis van het rijgedrag. Bekijk hoe u het doet in vergelijking met andere dagen. Of met andere SEAT rijders. Staat u binnenkort op nummer 1?.

Morgenvroeg Tanken?

Check thuis alvast hoeveel kilometer u nog kunt rijden. Waarschijnlijk heel herkenbaar: u komt er te laat achter dat je nog moet tanken. Met de Mijn SEAT app kunt u thuis alvast checken of u eerder moet vertrekken voor een tankbeurt. Zo weet u precies hoe ver u nog kunt.

U weet precies waar u bent geweest.

Vooral na uw vakantie is het leuk om terug te zien waar u ook al weer die fantastische route hebt gereden. Met de Mijn SEAT app kunnen alle onhandige landkaarten in de kast blijven. Al uw ritten vindt u onder elkaar in één overzicht, Inclusief afstand, tijd, gemiddelde snelheid en de gereden route.

Rit privé, woon-werk of zakelijk?

Gewoon een kwestie van aanvinken. Rijd u ook privé met uw leaseauto? De Mijn SEAT app is ideaal voor het bijhouden van uw ritadministratie (optioneel). Nooit meer gehannes met boekjes. Bovendien hoeft u geen apart ritregistratiesysteem aan te schaffen. Alle ritten in één pdf. De ritregistratie van de Mijn SEAT app is handig en tijdsbesparend. Vanaf april 2016 kunt u na aankoop van het ritregistratiesysteem met één druk op de knop alle gegevens overzichtelijk in een pdf-document downloaden. Dit bestand is ontwikkeld volgens de regels die de Belastingdienst hiervoor heeft opgesteld. Ruim op tijd voor uw belastingaangifte.

U weet uw auto terug te vinden.

Dankzij de locatievoorziening van de Mijn SEAT app ziet u exact waar uw auto is. En waar u bent. Via de getoonde route op de kaart bent u zo weer bij uw SEAT. Onmisbaar in grote steden en op vakantie in Europa. En misschien wel zo prettig als u de auto hebt uitgeleend.

U weet wanneer onderhoud nodig is

Enig idee wanneer uw auto onderhoud nodig heeft? Gelukkig heeft de Mijn SEAT app altijd een antwoord klaar. Ook als er een lampje gaat branden of als het tijd is voor een APK. En in geval van pech kunt u via de app direct de SEAT Mobiliteitsservice inschakelen.

Wanneer welk onderhoud

Vergeet uw agenda. De app helpt u herinneren. De Mijn SEAT app weet precies wat de leeftijd van uw SEAT is en hoeveel kilometer er op de teller staat. Zo kan de app u op het juiste moment helpen herinneren als het tijd is voor een servicebeurt.

Accu ok? Banden op spanning?

Controleer het zonder enige inspanning. Zie in één overzicht de actuele status van de belangrijkste autofuncties. Van de verlichting, accu, banden en remsysteem. De Mijn SEAT app meldt tijdig storingen en defecten en voorkomt zo dat u met pech langs de weg komt te staan. U kunt vanuit de app direct uw SEAT dealer bellen of online een afspraak plannen.

Gestrand met pech?

De hulpdiensten weten u feilloos te vinden. Staat u met pech langs de weg? Geen stress. De Mijn SEAT app toont u exact uw locatie. Dit geeft u door aan de hulpdiensten, zodat ze u snel weten te vinden. Belt u via de app met de SEAT Mobiliteitsservice, dan kunt u automatisch uw locatie delen. Plus een statusrapport, zodat er alvast een diagnose gesteld kan worden.

Achteraf in laten bouwen?

Wilt u uw SEAT ook Connected hebben maar heeft uw huidige SEAT deze mogelijkheid nog niet? Dan kunt u er ook voor kiezen om Connect achteraf in te laten bouwen. Dit kost € 249,- inclusief montage, BTW en 3-jarig data abonnement.

Daarnaast kunt u ook de optie ritregistratie kiezen voor € 99,- per jaar.

De volgende modellen zijn op dit moment geschikt voor het achteraf inbouwen van Connect:

 Ibiza v.a. modeljaar 2008
 Leon v.a. modeljaar 2006
 Ateca
AL tea/ Altea XL v.a. modeljaar 2004