SEAT Aircocheck en -service

SEAT Aircoservice

Airco check € 20

Laat regelmatig, eens in de drie jaar, een aircocheck uitvoeren in uw SEAT. Tijdens de check controleren we onder meer de temperatuur en de druk van het systeem en voeren we een visuele controle van de belangrijkste onderdelen uit. Als het aircosysteem goed onderhouden wordt, loopt het minder snel schade op.

 

Onderhoudsbeurt en geurbehandeling € 139

Aansluitend op deze check kunnen wij een onderhoudsbeurt met airco geurbehandeling toevoegen. De Airco check is dan gratis!

Door zeer kleine lekkages in de leiding, slangetjes en koppelingen in het aircosysteem, kan uw airco het koudemiddel verliezen. Dit gaan ten koste van de koelcapaciteit. Tijdens de onderhoudsbeurt inspecteren wij het aircosysteem en vullen we het volledig af. Ook voegen we een speciale fluortoevoeging toe, zodat we eventuele lekkages in de toekomst makkelijk kunnen traceren.

Schimmels en bacteriën in de airco kunnen zorgen voor een onprettig en ongezond autoklimaat. Een volledige reiniging van het systeem verwijdert de schimmels en bacteriën, waardoor de nare luchtjes verdwijnen.

Reparaties van lekkages zijn niet bij de onderhoudsbeurt inbegrepen. Die voeren we alleen uit na advies en goedkeuring van u.

 

Airco tips € 0

  • Gebruik de airco het hele jaar door. Door de airco ook in de winter aan te zetten, blijft het systeem in goede condities. Lekkages en reparaties kunnen zo voorkomen worden.
  • Schakel de airco 5 minuten voordat de eindbestemming uit. Dit geeft het koudemiddel de kans om op te drogen. Zo ontstaan er geen nare geurtjes.
  • Zet in de zomer eerst kort alle ramen open, zodat de hete lucht kan ontsnappen. De airco hoeft zo minder hard te werken én het is sneller koel in de auto.

 

Plan direct uw afspraak in