SEAT Aircocheck en -service

interieur-van-SEAT-ATECA

Aircocheck € 20

Laat jaarlijks een aircocheck uitvoeren aan uw SEAT. Tijdens de check controleren we de druk van het systeem en voeren we een visuele controle op de belangrijkste onderdelen uit. Als het aircosysteem goed onderhouden wordt, blijft hij langer goed koelen.

Onderhoudsbeurt en geurbehandeling € 139

Aansluitend op deze check kunnen wij een onderhoudsbeurt met airco geurbehandeling toevoegen. De aircocheck is dan gratis!

Door zeer kleine lekkages in de leiding, slangetjes en koppelingen in het aircosysteem kan uw airco het koudemiddel verliezen. Dit gaat ten koste van de koelcapaciteit. Tijdens de onderhoudsbeurt inspecteren wij het aircosysteem en vullen we het volledig af met koudemiddel. Ook voegen we een speciale fluortoevoeging toe, zodat we eventuele lekkages in de toekomst makkelijk kunnen traceren.

Schimmels en bacteriën in de airco kunnen zorgen voor een onprettig en ongezond autoklimaat. Tijdens de het airco onderhoud voeren wij een volledige reiniging van het systeem uit wat de schimmels en bacteriën verwijdert, waardoor de nare luchtjes verdwijnen.

Reparaties van lekkages zijn niet bij de onderhoudsbeurt inbegrepen. Die voeren we alleen uit na een advies aan u en uw goedkeuring. Vanaf modeljaar 2016 kost airco onderhoud € 189 i.v.m. ander koudemiddel geschikt voor deze modellen. Vanaf modeljaar 2016 kost airco onderhoud € 189 i.v.m. ander koudemiddel geschikt voor deze modellen.

Airco tips € 0

  • Gebruik de airco het hele jaar door. Door de airco ook in de winter aan te zetten, blijft het systeem in goede condities. Lekkages en reparaties kunnen zo voorkomen worden.
  • Schakel de airco 5 minuten voor de eindbestemming uit. Dit geeft het koudemiddel de kans om op te drogen. Zo ontstaan er geen nare geurtjes.
  • Zet in de zomer eerst kort alle ramen open, zodat de hete lucht kan ontsnappen. De airco hoeft zo minder hard te werken én het is sneller koel in de auto.
Plan hier direct uw afspraak in