SEAT Aircoservice

SEAT Aircoservice

Zonder goed onderhoud kan het aircosysteem schade oplopen. Laat uw airco daarom regelmatig checken met SEAT Aircoservice

Aircocheck € 19,95 (gratis voor Club SEAT leden)

Tijdens de check controleren we onder meer de temperatuur, de systeemdruk en voeren we een visuele controle van de belangrijkste onderdelen uit. Wijst de check bijvoorbeeld uit dat er te weinig koudemiddel aanwezig is, dan adviseren we een Airco onderhoudsbeurt.

SEAT airconditioning

Airco onderhoudsbeurt met airco geurbehandeling

Door zeer kleine lekkages in de leidingen, slangetjes en koppelingen in het aircosysteem, kan uw airco het koudemiddel verliezen. Dat gaat ten koste van de koelcapaciteit. Tijdens de Airco onderhoudsbeurt*, inclusief Aircocheck, inspecteren we het aircosysteem en vullen we het volledig af. Bovendien doen we een speciale fluortoevoeging, zodat we een eventuele lekkage in een later stadium makkelijker kunnen traceren.

Airco geurbehandeling 

Schimmels en bacteriën in de airco zorgen voor een onprettig en ongezond autoklimaat. Tijdens een geurbehandeling wordt het systeem volledig gereinigd. Waardoor schimmels, bacteriën én nare luchtjes verdwijnen.

Afspraak maken   Direct contact

*Reparatie van lekkages en andere mankementen is niet bij de Airco onderhoudsbeurt inbegrepen