SEAT Occasioncheck

Met de SEAT Occasioncheck wordt jouw occasion, die je net hebt gekocht óf wilt verkopen, gecontroleerd op 50 essentiële punten. Bovendien krijg je nu een 4-delige mattenset cadeau!

Plan de check

Heb jij een SEAT occasion gekocht van een particulier? Of wil jij jouw SEAT particulier verkopen? Dan is de SEAT Occasioncheck voor jou! Voor maar € 59 wordt jouw SEAT gecontroleerd op 50 essentiële punten. Je krijgt een overzichtelijk technisch rapport van de staat van jouw SEAT. Daarnaast worden, indien nodig, de vloeistoffen kosteloos bijgevuld én krijg je ook een originele 4-delige SEAT mattenset cadeau!

Waarom kiezen voor de SEAT Occasioncheck?

  • Jouw SEAT wordt van dak tot band nagekeken door een gecertificeerde SEAT technicus;
  • Je weet gelijk in welke staat jouw SEAT zich bevindt en kunt met een gerust hart ervan genieten;
  • Je weet óók wat je de komende jaren te wachten staat qua onderhoud. Geen verrassingen meer!

Nadat de check is afgerond, de vloeistoffen eventueel zijn bijgevuld, én de nieuwe vloermatten geïnstalleerd zijn, krijg jij het volledige technisch rapport van jouw SEAT. Ook heb je inzicht in eventuele reparaties die in het verleden gedaan zijn, wanneer de volgende beurt er aan zit te komen en wanneer bepaalde vloeistoffen ververst moeten worden. Zijn er punten naar voren gekomen waar jouw SEAT werk behoeft? Dan kun je dit direct inplannen bij jouw dealer.

Je weet nu niet alleen precies waar jouw SEAT in uitblinkt, en waar de auto werk behoeft, je kunt ook met een gerust hart de komende jaren genieten van jouw nieuwe aanwinst.

Plan de check