SEAT Ruitschade

SEAT Ruitschade

De ruiten van uw auto vormen een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Mede daarom is het zo belangrijk dat u, met SEAT Ruitschade, de schade aan een autoruit zo snel mogelijk laat repareren of dat u de ruit laat vervangen.

#Vrijdagvlog – Hoe vervang je een voorruit?

Bij De Waal Autogroep hebben we de juiste mensen met kennis en expertise in dienst voor het vervangen van autoruiten. Bijvoorbeeld technisch specialist Ko Verploegh. In deze vrijdagvlog vertelt hij ons hoe het vervangen van zo’n voorruit nu precies in zijn werk gaat. Is jouw voorruit ook aan vervanging toe? Plan direct je afspraak via onderstaande button.
Plan direct online uw ruitreparatie afspraak

SEAT Ruitschade bij De Waal

Een sterretje in de voorruit? Voorkom erger en laat de ruit vakkundig repareren. Neem contact op met één van onze vestigingen. De Waal herstelt uw schade snel en zorgvuldig. Kleine ruitbeschadigingen kunnen vaak eenvoudig gerepareerd worden met een speciale hars. Bij een grote schade moet de hele ruit worden vervangen. Een ruitreparatie is meestal gratis*. Als u de ruit laat vervangen, ontvangt u in de meeste gevallen korting op uw eigen risico.

Blijf profiteren van SEAT-garanties

Laat u de vervanging of reparatie van een ruit bij ons uitvoeren? Dan blijven alle geldende garanties voor 100% onverminderd van kracht.

U kunt ook snel en gemakkelijk online een afspraak inplannen bij ons via onderstaande buttons.

Afspraak maken   Direct contact

* Afhankelijk van uw verzekering