ŠKODA Economy Service

Is uw ŠKODA 5 jaar of ouder? Dan ontvangt u 15% korting op onderhoud*!

Kies voor ŠKODA Economy Service en profiteer van 15% voordeel op onderhoud, maar ook van 4 jaar reparatiegarantie, gratis pechhulp in heel Europa en nog veel meer.

Geniet zonder zorgen is waar ŠKODA Service voor staat. Wij kennen uw ŠKODA als geen ander, we zijn op de hoogte van alle ins- en outs en beschikken over de juiste apparatuur en goed getrainde vakmensen. Daarom kunnen wij u de onderstaande voordelen en zekerheden bieden.

De voordelen en zekerheden van ŠKODA Service:

– Altijd 15% voordeel op onderhoud als uw ŠKODA 5+ jaar is*

– 4 jaar reparatiegarantie

– Standaard pechhulp in heel Europa**

– Geen verrassingen achteraf, u ontvangt altijd eerst een offerte

– De hoogste kwaliteit met ŠKODA Originele Onderdelen

Maak meteen een afspraak

4 jaar reparatiegarantie.

Laat u door ons een reparatie uitvoeren op uw ŠKODA, dan krijgt u maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door ons aan uw auto zijn verricht. Het bewijs van vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteurs. De 4 jaar reparatiegarantie is geldig op alle reparaties die vanaf 1 juni 2017 zijn uitgevoerd.

Standaard pechhulp.**

Niets is vervelender dan stilstaan door pech. Daarom willen wij u zo snel weer op weg helpen. Laat u uw ŠKODA door ons, volgens fabrieksvoorschrift, onderhouden? Dan heeft u recht op gratis pechhulp. 24/7 en in heel Europa.

Heeft u pech? Neem direct contact op:

  • In Nederland: 0800-0230024
  • In het buitenland: +31 70 3145171

Geen verrassingen achteraf.

Komen we er, tijdens een APK of onderhoudsbeurt, achter dat er iets gerepareerd of vervangen moet worden, dan ontvangt u altijd eerst een offerte. Zo zijn er geen verrassingen achteraf.

Vraag een offerte aan

De hoogste kwaliteit.

We kennen uw ŠKODA als geen ander, zijn op de hoogte van alle ins- en outs en maken alleen gebruik van ŠKODA Originele Onderdelen. Zo bent u zeker van de hoogste kwaliteit.

Maak een afspraak

Economy Service
* ŠKODA Economy Service biedt voor alle ŠKODA’s, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

Standaard pechhulp
** Elke ŠKODA die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een ŠKODA dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis ŠKODA-pechhulp in binnen- en buitenland.