ŠKODA CITIGO ͤ iV

Ontdek de CITIGO ͤ iV

ŠKODA CITIGO ͤ  iV 

De CITIGOe iV is nieuw niet meer bestelbaar, bekijk onze voorraad aan occasions.

Kopen vanaf
€ 17.740
Bijtelling
16%

Elektrische stadsauto van ŠKODA

Elektrische stadsauto’s zijn populair. En dat snappen wij wel. De CITIGO ͤ iV is de eerste 100% elektrische auto van ŠKODA. De techniek is compact verpakt waardoor u verrassend veel ruimte ervaart én parkeert op de kleinste plekjes. De CITIGO ͤ iV is alleen nog uit voorraad leverbaar.

Moderne looks

De CITIGO ͤ iV heeft een strakke, moderne uitstraling. Wat direct opvalt zijn de in verhouding grote ramen. Dit geeft u in de compacte 5-deurs stadsauto een ruimtelijk gevoel en u en uw passagiers kunnen optimaal genieten van de omgeving. De grille in de carrosseriekleur geeft een hint naar de elektrische motor.

Aantrekkelijk eenvoudig

Als bestuurder van de CITIGO ͤ iV zit u er goed bij. Achter het stuur vindt u de belangrijkste informatie die u nodig heeft tijdens het rijden, zoals het verbruik en de actieradius. Met een volle accu kunt u maar liefst tot 260 km (WLTP) rijden, dus ook tijdens een lange rit hoeft u de boordcomputer niet continu in de gaten te houden. Daarnaast is de CITIGO ͤ iV uitgerust met Radio Swing mediasysteem, dat u kunt uitbreiden met uw smartphone. Dat maakt de comfortabele rit ook nog leuk.

Garantie en subsidie

ŠKODA is er zeker van dat de CITIGO ͤ iV is uitgerust met een goede accu. Daarom krijgt u 8 jaar garantie (of tot 160.000 gereden kilometers) op de hoogvoltaccu. De eerste 6 jaar (max. 90.000 gereden km) hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte onderhoudskosten. Ook deze kosten vallen onder de garantie. Op de gehele auto zit standaard 4 jaar fabrieksgarantie, mits u uw CITIGO ͤ iV laat onderhouden volgens fabrieksvoorschriften bij een erkende ŠKODA dealer.

Als particuliere rijder heeft u tot 2025 recht op subsidie. De CITIGO ͤ iV is alleen nog uit voorraad leverbaar, dus geldt er een subsidiebedrag van € 2000. Het subsidiebudget voor 2022 staat op ruim € 20,4 miljoen.

ŠKODA CITIGO ͤ iV

Niet tanken, maar laden

Anders dan bij een verbrandingsmotor heeft de CITIGO ͤ iV een lithium-ion accu. Een sterke, milieuvriendelijke, elektrische motor die opgeladen dient te worden. Bijkomend voordeel; dit kan thuis. Binnen 5 uur is uw ŠKODA volledig opgeladen. Legt u de auto aan de snellader, bijvoorbeeld langs de snelweg, dan laadt de auto in 45 minuten op naar 80%.

skoda-fabia-2021-7

De ŠKODA CITIGO ͤ iV toch aan de krappe kant?

Afgelopen lente onthulde ŠKODA de vierde generatie van de FABIA. Het succesnummer van ŠKODA is groter, veiliger en efficiënter dan ooit te voren, maar verliest daarbij niet het gemak, comfort en ‘Simply Clever’ functies zoals we bij ŠKODA gewend zijn. De nieuwe ŠKODA FABIA is leverbaard vanaf € 19890.

ŠKODA acties

Bekijk de lopende acties.

skodafabia
Private lease voordeel

 Inclusief wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij de ŠKODA-dealer. U hoeft alleen nog maar aan de brandstof te denken. 

ŠKODA SCALA
Inruilvoordeel

Profiteer tot en met het einde van het jaar van € 2.000 extra inruilpremie op verschillende modellen van ŠKODA bij De Waal Autogroep

dsgskoda-mobiel
DSG-automaat actie

De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld.

skoda accessoires
Korting op accessoires

Ontvang hoge kortingen op verschillende ŠKODA-accessoires. Van dakkoffers tot aan fietsendragers. Er is voor ieder wat wils. Zelfs voor de fanatieke wielrenners.

ŠKODA nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste ŠKODA nieuws.

header
21 november 2022
ŠKODA slaat mijlpalen in auto- en onderdelenproductie

ŠKODA heeft sinds het begin van deze maand drie indrukwekkende productiemijlpalen gerealiseerd. Zo rolde in Kvasiny de 750.000ste KODIAQ SUV van de lijn en produceerde de autofabrikant de vier miljoenste EA211-motor en het 15 miljoenste exemplaar van de nieuwste-generatie transmissie.

header
15 november 2022
Zo kun je de ENYAQ COUPÉ RS iV thuis prima verantwoorden

Je kunt de ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV nu proefrijden bij de ŠKODA-dealer. Dat je dit sportieve topmodel direct mee naar huis wilt nemen, begrijpen wij volledig. Maar hoe leg je dat uit aan gezinsleden die verwachten dat je met een praktische ŠKODA komt voorrijden?

header
15 november 2022
Muziek afspelen in de auto: kabeltje of bluetooth?

Als je muziek wil afspelen van je telefoon, gebruik je voor de beste audiokwaliteit dan een kabeltje of bluetooth? Of toch Apple CarPlay en Android Auto? De audio-experts van ŠKODA geven raad.

skoda
31 oktober 2022
Hoe Traffic Jam Assist voor minder ergernis in de file zorgt

In de file raak je vaak gefrustreerd. Je komt uitgeblust aan op je werk en dan moet de werkdag nog beginnen! Er is een oplossing en die heet Traffic Jam Assist.