ŠKODA CITIGO ͤ iV

Ontdek de CITIGO ͤ iV

ŠKODA CITIGO ͤ  iV 

De elektrische stadsauto met gegarandeerd rijplezier. 

Kopen vanaf
€ 17740
Bijtelling
12%

Elektrische stadsauto van ŠKODA

Elektrische stadsauto’s zijn populair. En dat snappen wij wel. De CITIGO ͤ iV is de eerste 100% elektrische auto van ŠKODA. De techniek is compact verpakt waardoor u verrassend veel ruimte ervaart én parkeert op de kleinste plekjes. De CITIGO ͤ iV is alleen nog uit voorraad leverbaar vanaf € 17740.

Moderne looks

De CITIGO ͤ iV heeft een strakke, moderne uitstraling. Wat direct opvalt zijn de in verhouding grote ramen. Dit geeft u in de compacte 5-deurs stadsauto een ruimtelijk gevoel en u en uw passagiers kunnen optimaal genieten van de omgeving. De grille in de carrosseriekleur geeft een hint naar de elektrische motor.

Aantrekkelijk eenvoudig

Als bestuurder van de CITIGO ͤ iV zit u er goed bij. Achter het stuur vindt u de belangrijkste informatie die u nodig heeft tijdens het rijden, zoals het verbruik en de actieradius. Met een volle accu kunt u maar liefst tot 260 km (WLTP) rijden, dus ook tijdens een lange rit hoeft u de boordcomputer niet continu in de gaten te houden. Daarnaast is de CITIGO ͤ iV uitgerust met Radio Swing mediasysteem, dat u kunt uitbreiden met uw smartphone. Dat maakt de comfortabele rit ook nog leuk.

Garantie en subsidie

ŠKODA is er zeker van dat de CITIGO ͤ iV is uitgerust met een goede accu. Daarom krijgt u 8 jaar garantie (of tot 160.000 gereden kilometers) op de hoogvoltaccu. De eerste 6 jaar (max. 90.000 gereden km) hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte onderhoudskosten. Ook deze kosten vallen onder de garantie. Op de gehele auto zit standaard 4 jaar fabrieksgarantie, mits u uw CITIGO ͤ iV laat onderhouden volgens fabrieksvoorschriften bij een erkende ŠKODA dealer.

Als particuliere rijder heeft u tot 2025 recht op subsidie. De CITIGO ͤ iV is alleen nog uit voorraad leverbaar, dus geldt er een subsidiebedrag van € 2000. Echter is het budget van 2021 op. U kunt vanaf 3 januari 2022 weer subsidie aanvragen voor uw ŠKODA CITIGO ͤ iV.

ŠKODA CITIGO ͤ iV

Niet tanken, maar laden

Anders dan bij een verbrandingsmotor heeft de CITIGO ͤ iV een lithium-ion accu. Een sterke, milieuvriendelijke, elektrische motor die opgeladen dient te worden. Bijkomend voordeel; dit kan thuis. Binnen 5 uur is uw ŠKODA volledig opgeladen. Legt u de auto aan de snellader, bijvoorbeeld langs de snelweg, dan laadt de auto in 45 minuten op naar 80%.

De uitvoeringen

De ŠKODA CITIGO ͤ iV is leverbaar in een Ambition uitvoeringen en de Style uitvoering.

skoda-fabia-2021-7

De ŠKODA CITIGO ͤ iV toch aan de krappe kant?

Afgelopen lente onthulde ŠKODA de vierde generatie van de FABIA. Het succesnummer van ŠKODA is groter, veiliger en efficiënter dan ooit te voren, maar verliest daarbij niet het gemak, comfort en ‘Simply Clever’ functies zoals we bij ŠKODA gewend zijn. De nieuwe ŠKODA FABIA is leverbaard vanaf € 19890.

ŠKODA acties

Bekijk de lopende acties.

privatelease-skoda-mobiel
Private lease voordeel

 Inclusief wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij de ŠKODA-dealer. U hoeft alleen nog maar aan de brandstof te denken. 

inruilskoda-mobiel
Inruilvoordeel

Ontvang nu € 1000 tot € 2000 inruilvoordeel wanneer u uw auto inruilt voor een ŠKODA.
 

dsgskoda-mobiel
DSG-automaat actie

De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld.

ŠKODA ENYAQ iV
Private lease ŠKODA ENYAQ iV

Rijden in de volledig elektrische ŠKODA ENYAQ iV wordt bereikbaarder dan ooit te voren. De elektrische SUV van het Tsjechische merk is vanaf 1 januari 2022 te private leasen vanaf € 479 per maand, na aftrek van de EV-subsidie.

ŠKODA nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste ŠKODA nieuws.

Header SKODA KAROQ
30 november 2021
Wereldpremière ŠKODA KAROQ: vernieuwd design en technologie

Vandaag werd de populaire KAROQ in een gloednieuw jasje gestoken met grote visuele en technologische upgrades. De vernieuwde KAROQ wordt in de lente van 2022 verwacht in onze showrooms.

winter-mobile
24 november 2021
Vier tips om in de winter de meeste kilometers uit de ENYAQ iV te halen

De winter kondigt zich aan. En dat voelt een elektrische auto ook. Wat kun je doen om zoveel mogelijk kilometers uit de accu van de ŠKODA ENYAQ iV te halen?

skodakaroq2-2
22 november 2021
Eerste videobeelden van vernieuwde ŠKODA KAROQ

Het Tsjechische merk ŠKODA deelt vandaag de eerste bewegende beelden van de vernieuwde ŠKODA KAROQ.

skodakaroq1-2
16 november 2021
Eerste design schetsen vernieuwde ŠKODA KAROQ getoond

Op 30 november 2021 vindt de digitale wereldpremière van de vernieuwde ŠKODA KAROQ plaats. Bekijk de eerste design schetsen van de KAROQ.