Header mobiel enyaq

Ontdek de Enyaq

Škoda Enyaq

De elektrische SUV voor families die er graag op uit gaan.

Kopen vanaf
€ 44.990
Private lease vanaf
€ 499
Bijtelling
16%

Dé elektrische SUV voor Zaterdagfamilies

Een weekendje weg naar de Ardennen met jouw Zaterdagfamilie is geen enkel probleem voor de Enyaq. Met een actieradius van 537 km* rijd je met de elektrische SUV op één acculading op en neer naar de Ardennen. Verder is hij ruim en voorzien van de nieuwste technologieën. Vind je het leuk om met de caravan op avontuur te gaan? Geen probleem, de Enyaq is in staat om tot 1.200 kg gewicht te trekken. Je rijdt ‘m al vanaf € 44.990 óf private lease ‘m vanaf € 499 per maand**. Bij de aanschaf van een nieuwe Enyaq bieden wij de mogelijkheid om een rijtraining te volgen bij Verkeersveiligheid Groep Nederland.

Sportief en stijlvol

Het aantrekkelijke lijnenspel in het exterieur geeft de volledig elektrische SUV een krachtige uitstraling. Door de forse grille, bumper en de grote wielen wordt dit nog verder geaccentueerd. De Škoda Enyaq staat op het MEB-platform waardoor er ruimte is gecreëerd tussen de bodemplaat en de ondergrond. Ook qua bagageruimte gaat de Enyaq als SUV door het leven. De kofferbak biedt namelijk ruimte voor 585 liter aan bagage.

€ 10 korting op private lease

Rijden in een nieuwe Škoda voor een vast maandbedrag. Dat kan met private lease. Alléén bij De Waal profiteer je nu van € 10 korting per maand op het private leasetarief van de Fabia, Scala, Kamiq, Karoq, Octavia én de Enyaq. Zo rijd je al in een Škoda Enyaq vanaf € 609 p/m. Vraag jouw voorstel nu aan via de button.

Škoda modellengamma

Škoda Enyaq op voorraad

Elegant en tijdloos

Praktisch hoeft niet sober te betekenen. De Design Selections Loft biedt een modern en toch knus interieur. Door de elegante en tijdloze combinatie van grijs en zwart roept het interieur een harmonieus gevoel op. Decoratieve stiksels sieren de zitplaatsen, ook achterin. Je kinderen of vrienden krijgen hierdoor een gevoel van ultiem comfort. Het duurzame materiaal waar het interieur van gemaakt is, is ook nog een eenvoudig schoon te maken.

Nieuwste assistentiesystemen

In de Enyaq worden de nieuwste assistentiesystemen in gebruik genomen. In het dashboard zie je al direct het Digital Cockpit op een 5,3” scherm en het 13” grote infotainmentdisplay met navigatie. Verder kent de Škoda Enyaq Cruise Control, parkeersensoren, Front én Lane Assist. Zoals bij alle Škoda’s staat ook bij de Enyaq veiligheid duidelijk voorop. 

IMG_4497

De accupakketten

Het instapmodel, de Enyaq 60, begint met een 132 kW sterke motor met een 62 kWh accu en een range van 390 km*. De langste range, van 565 km*, staat op naam van de Enyaq 80, de 210 kW sterke, achterwielaangedreven versie met 82 kWh accu. De Enyaq wordt ook geleverd met vierwielaandrijving in twee verschillende versies. De krachtigste variant van de twee levert 225 kW en sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 6,2 seconden.

De uitvoeringen

De accu is de basis van uw Škoda Enyaq. Daar bovenop kunt u opties toevoegen naar wens.

Ervaar 'm zelf tijdens een proefrit

Je weet pas echt hoe de Škoda Enyaq rijdt, als je hem zelf hebt ervaren. Kom langs bij één van onze vestigingen en laat je overtuigen. Het inplannen van een proefrit is snel geregeld. Wij staan voor je klaar. 

ENYAQ iV Sportline (22)
Skoda SUPERB COMBI

Wel een iV en liever een stationwagen?

Als absoluut topmodel van Škoda wordt de vernieuwde Superb Combi geleverd met de nieuwste innovaties op het gebied van veiligheid, rijcomfort, prestaties en duurzaamheid. Hij is de ruimste in zijn klasse met een indrukwekkende 1.950 liter bagageruimte. Het langgerekte design maakt de Superb Combi tot een stijlvolle verschijning. Voor de kleine meerprijs van € 1.000 rijd je een Superb Combi iV.

Bekijk de Superb Combi

Škoda acties

Bekijk de lopende acties.

Actieoverzichtpagina afbeelding Skoda Premium Deals
Škoda Premium Deals

Tot en met mei 2024 profiteer je van veel voorraadvoordeel op onze Škoda modellen: met flinke inruilpremies, scherpe private lease tarieven en véél prijsverlagingen. 

Skoda Enyaq RS hero mobiel
Enyaq RS Edition

De power en de dynamiek van de Škoda Enyaq Coupé RS is er nu ook voor de Enyaq SUV. Snel uit voorraad leverbaar en met voordeel tot € 7.400!

Web Ready JPG-Škoda Maandabonnement - gamma
Škoda Maandabonnement

Wilt u zo flexibel mogelijk een auto rijden? En het liefst zo snel mogelijk? Kies dan voor een Škoda Maandabonnement.

Škoda nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Škoda nieuws.

skodasuperbcombi41
25 maart 2024
Stationwagen: wat is het en wat zijn de voordelen?

Want kun jij precies vertellen wat een stationwagen is?

04-skoda-octavia-combi-56a7e286
21 maart 2024
Vernieuwde Škoda Octavia Combi start als First Edition

De vernieuwde Škoda Octavia Combi start als First Edition en is bij De Waal Autogroep te bestellen vanaf € 35.990.

kodiaq1-4
19 maart 2024
Nieuwe Kodiaq: nu te bestellen als First Edition en zeer complete Business Edition

De nieuwe versie van Škoda’s grootste SUV debuteert als complete en aantrekkelijk geprijsde First Edition en als zeer complete en luxe Business Edition. 

cz02b-copy-98df619c
18 maart 2024
De Škoda Octavia is meer veranderd dan je denkt

Je zou het op het eerste gezicht misschien niet zeggen, maar de voorzijde van de Škoda Octavia is volledig vernieuwd. Wat is er nog meer veranderd? 

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

**incl. SEPP-subsidie

afbeelding_keurmerk_private_lease

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Škoda.