De nieuwe SKODA Octavia Combi Greenline: 14% bijtelling

2 december 2013 SKODA Octavia_Combi_GL

Groot nieuws! De ŠKODA Octavia Combi is de grootste auto die verkrijgbaar is met 14% bijtelling. Het is ŠKODA gelukt om de nieuwe Octavia Combi Greenline voor 2014 op 85 gram CO2- uitstoot te krijgen. Samen met de Octavia Hatchback Greenline heeft ŠKODA volgend jaar dubbel goud in handen op de leasemarkt. ŠKODA biedt hiermee de keuze uit twee grote zakenauto’s in de 14%-klasse.

De toekomst voor de beide Octavia Greenline modellen ziet er dus rooskleurig uit. Zeker nu de populaire Combi-versie van de Octavia ook in de 14%-klasse valt, zal ŠKODA op de shortlist komen van elke lease-rijder in 2014. Saillant detail is dat de Octavia Combi nu al op nummer 2 staat in de LeasePlan Top 10 met enkel de 20% bijtelling uitvoeringen!

Met de nieuwe Octavia Combi Greenline heeft ŠKODA een absolute uitblinker qua ruimte, zakelijke uitstraling, gebruiksgemak, comfort én bijtelling in huis. De bagageruimte is met een maximale inhoud van 1.740 liter enorm te noemen.

Direct als zeer aantrekkelijke Businessline

De Octavia Combi Greenline is direct vanaf de introductie ook leverbaar als aantrekkelijke Businessline met onder andere touchscreen navigatie Amundsen, Bluetooth carkit, parkeersensoren en lichtmetalen velgen.

Niet besparen op luxe

Ondanks de lage bijtelling, is de auto toch aan te passen aan ieders wens. De optielijst van de Octavia is zeer uitgebreid en bevat o.a. Bi-Xenon koplampen, keyless entry, 8 inch full colour multitouch navigatiesysteem Columbus, halflederen bekleding, actieve rijbaan begeleiding, halfautomatische parkeerassistent, stoelverwarming voorstoelen en achterbank.De nieuwe ŠKODA Octavia Combi Greenline is er vanaf € 25.650,-. Dit betekent met 14% bijtelling een netto maandbedrag van slechts € 126,- voor privégebruik (o.b.v. 42% inkomstenbelasting). De Businessline uitvoering begint al vanaf € 27.150,-. Tel daar de andere pluspunten bij op en de nieuwe Octavia Combi Greenline staat als geen ander voor Simply Clever: een slimme keuze.

Terug naar nieuwsoverzicht