De Waal Tiel ŠKODA Dealer van het Jaar 2014

7 april 2014 Tiel SKODA Dealer van het jaar

De Waal Autogroep in Tiel is uitgeroepen tot ŠKODA Dealer van het Jaar 2014. Op alle fronten scoorde deze dealer buitengewoon goed. Ook de dealers die als tweede en derde eindigden, gooiden hoge ogen, evenals de winnaars van de Aanmoedigings- en Publieksprijs.

Het behalen van de titel ŠKODA Dealer van het Jaar 2014 is een echte teamprestatie. Het bedrijf houdt rekening met de belangen van alle partijen – dealer, importeur, fabriek en klant – en weet deze goed te behartigen. De medewerkers streven naar perfectie op alle vlakken en iedereen, van monteur tot directeur, is hiervan doordrongen.

Voor ŠKODA rijders en zij die dit willen worden, is het fijn om te weten dat de Tielse ŠKODA dealer werk maakt van advies op maat, zonder opdringerig te zijn. Zowel particuliere kopers als leaserijders voelen zich thuis in de showroom en bij de werkplaatsreceptie. Dit oog voor het klantenbelang blijkt verder uit de aandacht voor alle modellen uit het brede ŠKODA gamma en het feit dat De Waal auto’s in alle kleuren op voorraad nam en moeiteloos verkocht aan de trouwe klantenkring.

Een half uur westwaarts rijden in het stroomgebied van de Waal ligt de Gorinchemse vestiging van De Waal Autogroep. De medewerkers van die ŠKODA dealer sleepten de tweede prijs in de wacht, waarmee hun oog voor detail en het interne motto ‘elke dag weer beter’ op puike wijze werden beloond. De derde prijs is voor dealer Kreijne Midland in Hoogland, als erkenning voor het harde werken om de klantenkring in Gooi en Eemland tevreden te houden.

Terug naar nieuwsoverzicht