Grand Départ ŠKODA KAROQ in Tour de France

4 juli 2017 SKODA Karoq Tour de France

Tijdens de Grand Départ van de Tour de France afgelopen zaterdag maakte de ŠKODA KAROQ – die eind dit jaar op de markt komt – voor het eerst zijn publieke optreden. De compacte Tsjechische SUV ondersteunde tijdens de eerste tijdrit drie wielerequipes: Team LottoNL – Jumbo uit Nederland, Lotto Soudal uit België en Team Dimension Data for Qhubeka uit Zuid-Afrika. De 14 kilometer lange etappe voerde de wielrenners van de Düsseldorf Messe, langs de oevers van de Rijn, naar de beroemde Königsallee en weer terug. Dertig jaar geleden vond de Grand Départ al eens in Duitsland plaats, maar dit was de eerste keer dat de Tour de France in Düsseldorf startte.

De ŠKODA KAROQ begeeft zich naar de start als volgauto voor drie wielerequipes. De compacte SUV volgde de wielrenners tijdens de 14 kilometer lange tijdrit in Düsseldorf.

Tour de France: ŠKODA KAROQ maakt indruk op publiek
In de eerste tijdrit reden de wielrenners van de Düsseldorf Messe, langs de oevers van de Rijn, naar de beroemde Königsallee en weer terug. De compacte SUV van ŠKODA had reserveonderdelen en radioapparatuur aan boord.

De ŠKODA KAROQ is net zo sportief als de wielrenners: met zijn handgeschakelde zesversnellingsbak of zeventraps DSG-automaat, dynamic chassis control (DCC), drie verschillende rijmodi en elektromechanische stuurbekrachtiging.

Terug naar nieuwsoverzicht