Infographic: uitbreiding ŠKODA-fabriek in Kvasiny

8 juni 2018

De ŠKODA-fabriek in Kvasiny is één van de modernste autofabrieken wereldwijd. De Tsjechische fabriek ondergaat momenteel de grootste modernisering en uitbreiding uit haar geschiedenis, in beeld gebracht via een overzichtelijke infographic.

Meer dan 8.500 medewerkers produceren bij ŠKODA AUTO Kvasiny nu elke dag zo’n duizend auto’s. Het bedrijf is hiermee één van de grootste werkgevers in de regio Hradec Králové. Als belangrijke productiepijler draagt de fabriek in Kvasiny in grote mate bij aan de productiedoelstellingen van ŠKODA die zijn vastgelegd in ŠKODA Strategie 2025.

De komende jaren zal de jaarlijkse productiecapaciteit van de fabriek toenemen tot meer dan 300.000 auto’s. Om dit te bereiken heeft ŠKODA AUTO fors geïnvesteerd in de locatie. Kvasiny is uitgebreid tot een multifunctioneel competentie- en productiecentrum.

Bekijk hier de infographic waarin de uitbreiding en modernisering van de fabriek wordt toegelicht.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar nieuwsoverzicht