Interieur ŠKODA KODIAQ RS: sportief, comfortabel en ruim

26 september 2018 SKODA Kodiaq RS interieur

De ŠKODA KODIAQ RS viert zijn wereldpremière tijdens de internationale autoshow van Parijs. Na de uiterlijke looks geeft ŠKODA nu ook meer details vrij over het interieur voor de sportieve grote SUV. De nieuwkomer in de ŠKODA RS-familie combineert royale en flexibele ruimte en de typische praktische bruikbaarheid van elke ŠKODA met een sportief gestyld interieur.

De KODIAQ RS krijgt standaard sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen. Ze zijn bekleed met sportief, geperforeerd alcantara. De contraststiksels en vele rode details zorgen voor een extra sportieve ambiance. De wangen van de sportstoelen zijn bekleed met carbonleer en zijn net als de middenarmsteun en armleuningen in de portieren voorzien van rode naden.

Sportstuur met rode stiksels en nieuw RS-logo

Het sportieve multifunctionele stuur draagt ​​het nieuwe RS-embleem en is eveneens voorzien van rode contrasterende stiksels. De deurpanelen zijn eveneens bekleed met zwart alcantara in combinatie met opvallende diamond cross-design contrastnaden. Het instrumentenpaneel wordt bij de ŠKODA KODIAQ RS verrijkt met carbon. Zwarte hemelbekleding en pedalen van roestvrijstaal maken het sportieve innerlijk van de nieuwe sportieve SUV compleet.

Vanzelfsprekend biedt de krachtige ŠKODA KODIAQ RS alle vertrouwde eigenschappen van de KODIAQ-serie: veel ruimte voor vijf of zeven personen, een royale kofferbak en tal van merk-typische Simply-Clever details.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar nieuwsoverzicht