ŠKODA en WeTransfer: alle ruimte voor megabytes

10 december 2015 SKODA Superb Combi

Dankzij een samenwerking met WeTransfer biedt ŠKODA nu ook alle ruimte voor megabytes. WeTransfer-gebruikers die tot en met 9 januari 2016 op de advertentie van de ŠKODA Superb Combi klikken, krijgen gedurende de actieperiode een gratis WeTransfer Plus-account. Dat betekent dat ze in plaats van 2 GB maar liefst 20 GB aan bestanden gratis kunnen verzenden.

Het uitgangspunt voor de samenwerking tussen ŠKODA en We Transfer is samen te vatten in één woord: ruimte. Elke ŠKODA biedt volop ruimte voor zowel inzittenden als bagage. WeTransfer biedt ook ruimte: gebruikers kunnen met deze online dienst bestanden met een grootte van maximaal 2 GB gratis versturen.

Tien maal zo veel ruimte
Vanaf nu komen WeTransfer-gebruikers veelvuldig ŠKODA-advertenties tegen op hun favoriete online verzendplatform. Een nieuwe Superb Combi (met een bagageruimte van 1.950 liter de ruimste auto in zijn klasse) en een groot aantal gigabytes gaan daarin een ludiek samenspel aan. Door simpelweg op de button in de advertentie te klikken, krijgen de gebruikers tijdelijk een gratis WeTransfer Plus-account. Hiermee kan gratis maar liefst 18 GB meer aan bestanden worden verstuurd.. Zo biedt de Superb Combi ook online alle ruimte. Om een idee te geven: dit zijn maar liefst 489 instructieboekjes van 292 pagina’s in digitale vorm van de ŠKODA Superb Combi.

De gezamenlijke actie van ŠKODA loopt tot en met 9 januari 2016. Dat bekent dat er in de feestmaand onbeperkt online verrassingen uitgedeeld kunnen worden. Kortom, een advertentie die echt toegevoegde waarde biedt voor de gebruikers van We Transfer. Wees er snel bij, want ŠKODA geeft 150 WeTransfer Plus accounts weg. Bekijk hier de actievoorwaarden.

 

Terug naar nieuwsoverzicht