ŠKODA introduceert slooppremies in Nederland

11 oktober 2017 octaviacombi

ŠKODA introduceert een slooppremieregeling in Nederland. Hiermee stimuleert ŠKODA de vervanging van oude EU1 tot en met EU4 dieselauto’s, ongeacht het merk, door de nieuwste ŠKODA’s op benzine, diesel of CNG. ŠKODA De Waal zorgt voor de sloop van de oude auto. De actie loopt tot en met 28 december 2017.

Met de slooppremies wil ŠKODA het gebruik van de nieuwste generatie auto’s met de modernste en schonere technologie aanmoedigen. Voor auto’s die kunnen rijden op CNG gelden extra hoge premies. De slooppremies, die gelden voor oude EU1 t/m EU4 diesels van alle merken, kunnen oplopen tot € 5.500.

Om in aanmerking te komen voor een slooppremie, dient de in te ruilen EU1 t/m EU4 dieselauto tenminste zes maanden op naam van de eigenaar te staan. De slooppremies gelden niet in combinatie met andere lopende acties. De ingeruilde auto wordt gesloopt, waarbij ŠKODA De Waal zorgt voor de afwikkeling.

Private lease
De slooppremies kunnen ook worden gebruikt als korting op het leasetarief bij private lease. Hiermee biedt ŠKODA de mogelijkheid om voor een gereduceerd maandtarief een nieuwe auto met schonere technologie te leasen. Zo is bijvoorbeeld de ŠKODA CITIGO met deze premie al beschikbaar voor een maandtarief vanaf € 185* euro per maand.

De onderstaande tabel toont per model de daarbij behorende premie.

Model Slooppremie
Citigo € 750
Citigo CNG € 2.750
Fabia € 2.000
Rapid € 3.000
Octavia € 3.500
Octavia CNG € 5.500
Superb € 5.000

 

Meer informatie over de slooppremies en de voorwaarden is te vinden op de speciale website: www.skoda.nl/slooppremie. Deze website bevat tevens een kentekenchecker waarmee kan worden gecontroleerd of een auto in aanmerking komt voor een slooppremie.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) SKODA Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door VWPFS. Getoonde vanafprijzen zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzegvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

Terug naar nieuwsoverzicht