ŠKODA lanceert handige zaterdaghulp voor kinderfeestjes: de KODIAQ Piñata

25 augustus 2018

Zaterdag is de dag van klussen. ŠKODA helpt daarbij met boedelbakverhuur via de dealers. Zaterdag is ook de dag van lekker wielrennen. En daarvoor heeft ŠKODA routetour ontwikkeld – daarmee sla je als wielrenner nieuwe wegen in. En zaterdag is natuurlijk ook dé dag voor kinderfeestjes. ŠKODA zorgt de komende maanden voor gratis feestelijk vervoer voor de allerleukste kids parties. Met twee zevenpersoons KODIAQs in Piñata-ornaat, inclusief dino- of prinsessenchauffeur en confettikanon, komen jonge feestgangers helemaal in de stemming op de bestemming aan.

Iedere ouder weet dat je bij kinderfeestjes op zaterdag wel wat hulp én ruimte kunt gebruiken. Want: hoe breng je een groep stuiterende party animals naar de feestlocatie? Daar springt ŠKODA op in: op alle zaterdagen van 8 september tot en met 27 oktober krijgen gezinnen de mogelijkheid om met een speciale, feestelijke KODIAQ naar de feestlocatie te rijden.

Ruimte en sfeer

De KODIAQ Piñata is om te beginnen heel ruim: er is plaats voor maar liefst zes feestgangers. De KODIAQs worden bestuurd door een professionele chauffeur: een dino-chauffeur voor jongensfeestjes en een prinses voor meidenfeestjes. Of andersom natuurlijk! Ook daar hebben ouders dus geen omkijken naar. Bovendien begint het feest al bij het instappen: de KODIAQs zijn uitgevoerd in een kleurrijke Piñata-uitvoering. De kers op het dak is daarbij het confettikanon. Een geïntegreerde limo-bar is ook inbegrepen, evenals het soundsystem – met de mogelijkheid om via bluetooth of minijack kabel je eigen muziek af te spelen – dat de feeststemming onderweg nog eens extra versterkt.

Gratis boeken

De KODIAQ zaterdaghulpmodellen zijn te boeken voor alle zaterdagen in september (de 8e, 15e, 22e, en 29e) en oktober (de 6e, 13e, 20e en 27e), acht in totaal dus. De vrolijke KODIAQs zijn geschikt voor partijtjes met feestgangers in de leeftijd van 4-12 jaar. Het boeken is eenvoudig: via de speciale website kunnen ouders aangeven op welke zaterdag het feest plaatsvindt en welke chauffeur ze het liefst in de KODIAQ Piñata zouden zien.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar nieuwsoverzicht