SKODA lanceert Slimme Instapdeals

4 februari 2014 SKODA Slimme Instapdeals

Alleen bij SKODA: de Slimme Instapdeals. Actiemodellen die voor een aantrekkelijke prijs een superdeluxe uitrusting bieden. Maar de Slimme Instapdeals zijn ook voorraadmodellen met extra kortingen. Daarmee kunnen slimme en snelle beslissers razendsnel én met maximaal voordeel op weg!

Met de Slimme Instapdeals is er altijd wel een perfect match. Van elke SKODA is er minstens 1 goeie deal en van sommige wel 2. Zoals de Sprint en Drive uitvoeringen van de Fabia en Fabia Combi. Uitgerust met de populairste opties voor een zeer aantrekkelijke prijs. Op de Sprint betekent dit een voordeel tot € 2.800,- en op de Drive tot maar liefst € 3.950,-.

De Citigo Drive is een speciale uitvoering van de veilige stadsauto van SKODA en biedt tot € 1.000,- voordeel. De Citigo Drive is bovendien leverbaar met de CNG-motor die onlangs nog door de ANWB en Stichting Natuur & Milieu uitgeroepen tot de zuinigste aardgasauto van Nederland. Daardoor heeft een Citigo met CNG-motor een bijtelling van slechts 14% bij zakelijk gebruik.

Van de Rapid en Rapid Spaceback zijn de Ambition en Elegance uitvoeringen er als zeer aantrekkelijke Businessline Pro. Met een voordeel tot € 3.150,- laten deze Slimme Instapdeals werkelijk niets meer te wensen over!

Bovendien zijn er ook de rijk uitgeruste Greenline modellen van de Octavia en Superb, die zakelijk met slechts 14 en 20% bijtelling zijn te rijden. De Octavia Combi Greenline is zelfs de ruimste auto met 14% bijtelling in zijn segment en supersnel leverbaar!

Op de Superb en Superb Combi Greenline loopt het voordeel op tot € 3.700,-. Daarnaast zijn ze net als de Octavia Greenline verkrijgbaar als extra complete Businessline.

Op SKODA.nl staan alle Slimme Instapdeals overzichtelijk bij elkaar. Ook is hier de landelijke modellenvoorraad te zien. Daarmee kunnen slimme en snelle beslissers razendsnel én met maximaal voordeel op weg. Ofwel: kom in actie en profiteer!

Terug naar nieuwsoverzicht