SKODA maakt kamperen in het wild mogelijk met de Yeti

3 augustus 2015 SKODA Kamperen in het wild

Wie er echt eens tussenuit wil, moet beslist meedoen aan de actie ‘Kamperen in het Wild’ van ŠKODA. De hoofdprijs is een unieke belevenis met de ŠKODA Yeti in de wilde natuur van de Oostvaardersplassen of Texel. De winnaars rijden met de ŠKODA Yeti en een Eriba caravan het avontuur tegemoet. Aanmelden kan tot 21 augustus 2015 op www.skoda.nl/kampereninhetwild.

De ŠKODA Yeti is de ideale auto om het avontuur mee op te zoeken. Een ŠKODA biedt altijd net iets meer ruimte voor bagage en passagiers, maar nu dus ook voor avontuur en spanning. Met de slimme SUV van ŠKODA kun je nu ook letterlijk buiten de gebaande paden gaan. De Yeti is altijd in voor een avontuurlijke trip, waarbij alle passagiers kunnen meenemen wat ze willen.

Wie voor 21 augustus 2015 op www.skoda.nl/kampereninhetwild vertelt waarom hij of zij ervan droomt om met deze auto in het wild te kamperen, maakt kans op een lange spannende dag en nacht met de stoere ŠKODA Yeti en een comfortabele Eriba Touring caravan midden in de duinen van Texel of de Oostvaardersplassen.

Deze actie, in samenwerking met ANWB Kampeer en Caravan Kampioen, is ideaal om de trekkracht van de ŠKODA Yeti zelf te ervaren. In 2014 was de Yeti winnaar van de Trekauto van het Jaar-verkiezing in de SUV-klasse. De jury roemde dan ook de 1.200 kg trekkracht, de prima rijeigenschappen en de schappelijke prijs van de ŠKODA Yeti 1.2 TSI.

In het wild kamperen is de hoofdprijs voor twee personen met elk een introducee. Voor de unieke overnachtingen op Texel en in de Oostvaardersplassen worden de ŠKODA Yeti en Eriba caravan bij de winnaars thuis afgeleverd, inclusief een rijk gevulde picknickmand.

Behalve de 2 hoofdprijzen zijn er voor de 100 leukste inzendingen nog gratis proefabonnementen op ANWB-tijdschriften Kampeer en Caravan Kampioen of REIZEN Magazine.

Terug naar nieuwsoverzicht