ŠKODA opent Pop-Up store in Tour-stijl in Utrecht

24 juni 2016 SKODA Pop-up store

Op 23 juni heeft ŠKODA een Pop-Up store in het centrum van Utrecht geopend. Deze ‘winkel’ is geopend in de periode dat de Tour de France wordt verreden (29 juni- 24 juli). Omdat ŠKODA officieel partner van de Tour de France is, ademt de Pop-Up store een echte wielersfeer. Alle etappes van dé wielerronde zijn er live te volgen en bezoekers kunnen deelnemen aan het Tour-spel. Ze maken dan kans bijzondere wielerprijzen, waaronder een volledig verzorgde reis naar een Tour-etappe.

De Pop-Up store van ŠKODA is te vinden aan de Lange Viestraat 2 in het centrum van Utrecht. Bezoekers worden hier ondergedompeld in een echte Tour-sfeer. De aanwezigheid van high-end fietsmerk Cervélo draagt daar sterk aan bij. ŠKODA en Cervélo zijn beide partner van het wielerteam Dimension Data, dat ook deelneemt aan ‘La Grande Boucle’.

Elke etappe live, Tour-spel met mooie prijzen
De Tour-sfeer in de Pop-Up store is overal: op de wanden zijn historische beelden uit de Tour te zien en elke etappe wordt live uitgezonden: alle wielerliefhebbers zijn van harte welkom om er te komen kijken. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan een enerverend Tour-spel dat in koppels wordt gepeeld. Als onderdeel van het spel worden ook beelden van de Tour-proloog van 2015 getoond, zodat spelers de Tour van vorig jaar door Utrecht op unieke wijze opnieuw kunnen beleven. Bij het spel zijn mooie prijzen te winnen. Elke deelnemer ontvangt in ieder geval een originele ŠKODA-bidon. Als weekprijzen zijn Groene Truien beschikbaar – ŠKODA is officieel partner van deze prestigieuze Tour-trui. De hoofdprijs is een volledig verzorgde trip naar een etappe van de Tour de France. De winnaars zijn daar te gast bij Team Dimension Data.

Auto’s voor sportieve etappes
Uiteraard staat de Pop-Up store ook in het teken van ŠKODA’s. In de ‘winkel’ is de sportieve Fabia Monte Carlo te zien. Bezoekers kunnen nader kennismaken met de auto en de aantrekkelijke private lease-aanbieding die voor dit model geldt. Tijdelijk is deze sportieve ŠKODA namelijk al te rijden vanaf € 309 per maand. Klanten die in de actieperiode gebruikmaken van deze aanbieding, krijgen bovendien een tankpas met een tegoed van € 500 cadeau – voldoende voor vele sportieve etappes.

Terug naar nieuwsoverzicht