ŠKODA Private Lease: all-inclusive autorijden met een abonnement

22 augustus 2016 SKODA Fabia

Met ŠKODA Private Lease maakt ŠKODA rijden in een nieuwe auto voor iedereen bereikbaar. Tegen een vast laag bedrag per maand inclusief allriskverzekering, wegenbelasting, onderhoud, banden en reparatie blijven de maandelijkse autokosten met het ŠKODA abonnement laag en overzichtelijk. Er hoeft enkel nog getankt te worden! Met ŠKODA Private Lease hou je dus geld over voor de andere leuke dingen in het leven. Simply Clever!

Bij particulier leasen via ŠKODA Private Lease blijft de auto eigendom van ŠKODA. Dat voorkomt een hoog aanschafbedrag ineens en betekent dat kopers maandelijks enkel betalen voor het gebruik van de auto. Daarbij bepalen ze zelf het aantal kilometers en de looptijd van de overeenkomst. ŠKODA neemt vervolgens ook de allriskverzekering, wegenbelasting, het onderhoud, banden en eventuele reparaties voor zijn rekening. Daarmee blijven de autokosten laag en overzichtelijk, zonder vervelende verrassingen. Enkel de brandstofkosten komen er nog bij, aangezien die variabel zijn, afhankelijk van het aantal gereden kilometers.

Betrouwbaar dankzij Keurmerk Private Lease
Aan het einde van de overeenkomst staat het de berijder vrij om de auto eenvoudigweg weer in te leveren bij de ŠKODA-dealer, of hem tegen de restwaarde over te nemen. Een mooie manier om de autokosten te spreiden, en geld over te houden voor andere leuke zaken. 100% betrouwbaar bovendien, want ŠKODA Private Lease is door de Stichting Keurmerk Private Lease erkend met het kwaliteitskeurmerk voor privéleasing. Dat keurmerk garandeert dat ŠKODA zorgdraagt voor alle bijkomende kosten: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 72 uur (bij het ŠKODA Abonnement zelfs na 24 uur), (inter)nationale hulp bij pech onderweg en BTW.

Al vanaf € 179 per maand all-inclusive
ŠKODA Private Lease maakt rijden in een nieuwe ŠKODA betaalbaar voor iedereen. De vlotte Citigo bijvoorbeeld is er al vanaf € 179 per maand all-inclusive, exclusief brandstof. Tot 15 oktober is de ŠKODA Fabia bovendien wel heel bereikbaar, vanaf € 229 per maand (Fabia Combi: € 249 per maand). Dat is een nieuwe ŠKODA voor de prijs van een occasion.

Offerte aanvragen
Terug naar nieuwsoverzicht