ŠKODA Private Lease voordeelweken: FABIA nu al vanaf € 249* per maand

16 januari 2018 SKODA Private Lease

Ook in 2018 heeft ŠKODA rijden zo zijn voordelen. Dat begint met de ŠKODA Private Lease voordeelweken met extra scherpe Private Lease-tarieven voor de CITIGO, FABIA, FABIA COMBI en RAPID SPACEBACK. Zo is de FABIA Hatchback er tijdelijk al vanaf € 249 per maand* (normaal € 279). Nog voordeliger kan ook: als het een maatje kleiner mag zijn, is er de CITIGO, die nu voor een maandbedrag vanaf € 229* is te rijden.

Met Private Lease van ŠKODA komen de voordelen van het leasen van een auto ook onder handbereik van particuliere rijders. Dat betekent dat het mogelijk is om voor een vast bedrag per maand volstrekt zorgeloos in een gloednieuwe ŠKODA te rijden. Bij het maandbedrag zijn wegenbelasting, onderhoud, reparatie, allrisk verzekering, internationale pechhulp, banden en service inbegrepen. De berijder hoeft alleen nog maar voor brandstof te zorgen. Bijkomend voordeel: voor ŠKODA’s die via Private Lease worden gereden, geldt geen fiscale bijtelling.

De Private Lease voordeelweken van ŠKODA

Om 2018 kostenbewust te beginnen, organiseert ŠKODA tot en met 31 januari aanstaande de Private Lease voordeelweken. Daarbij gelden voor de CITIGO, alle FABIA-modellen en de RAPID SPACEBACK extra scherpe Private Lease tarieven. Zo is de CITIGO er tijdelijk al vanaf € 229 per maand*, de FABIA HATCHBACK vanaf € 249 p/m*, de FABIA COMBI vanaf € 259 p/m* en de ruime en stijlvolle RAPID SPACEBACK vanaf € 329 p/m*. Alle maandbedragen zijn op basis van 10.000 km/jaar en een looptijd van 48 maanden. Wilt u weten wat de maandbedragen zijn voor andere kilometrages of looptijden? Kom binnenkort eens bij ons lang, we informeren u graag.

Keurmerk Private Lease – een kwestie van vertrouwen

Private Lease van ŠKODA gaat vergezeld van het Keurmerk Private Lease. Dit kwaliteitskeurmerk van de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease houdt in dat het Private Lease-aanbod van ŠKODA uitgebreid is getoetst. Daarbij heeft de Stichting vastgesteld dat de algemene voorwaarden eerlijke spelregels bevatten, die zijn gericht op de bescherming van de consument en dat ŠKODA zich hier te allen tijde aan houdt. Het keurmerk Private Lease biedt consumenten zekerheden die kort zijn samen te vatten: veilig, verantwoord en vertrouwd.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) ŠKODA Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door VWPFS. Getoonde vanafprijzen zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzegvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

Terug naar nieuwsoverzicht