ŠKODA Rapid Spaceback helemaal af als Businessline Pro

12 december 2013 SKODA Rapid Spaceback

ŠKODA viert de introductie van de Rapid Spaceback met een zeer aantrekkelijke aanbieding: De Businessline Pro uitvoeringen. Deze zijn gebaseerd op toch al aantrekkelijke Ambition en Elegance Businessline modellen en vanaf nu al te bestellen. De Businessline Pro biedt nog meer aantrekkelijke extra`s en heeft een meer dan interessante prijs, die de klant een maximaal voordeel oplevert van € 2.250,-.

Beide Businessline Pro uitvoeringen zijn voorzien van een 1.2 TSI Greentech motor met 63kW/86pk. Dankzij de 20% bijtelling is deze al vanaf slechts € 126,- per maand zakelijk te rijden. Zakelijk rijders die in de markt zijn voor een nieuwe leaseauto, maken met de Businessline Pro dan ook de slimste en beste keuze van het jaar.

Voor deze twee aantrekkelijke uitvoeringen van de Rapid Spaceback heeft ŠKODA de Ambition Businessline en Elegance Businessline als basis genomen. Met het Businessline-pakket is de Rapid Spaceback standaard al voorzien van o.a. airconditioning, navigatiesysteem, mistlampen met corner-functie, multifunctioneel lederen stuurwiel en Bluetooth handsfree telefoonsysteem.

De Rapid Spaceback Ambition Businessline Pro biedt als extra uitrusting 16-inch lichtmetalen velgen. De Businessline Pro Elegance staat op 17-inch lichtmetaal. Bovendien beschikken beide modellen extra over een reservewiel. Hoewel rijker uitgerust liggen de prijzen € 600,- onder de reguliere Businessline prijzen. De vanafprijs van de Ambition Businessline Pro is € 17.990 en de Elegance Businessline Pro is vanaf € 19.390 verkrijgbaar.

Dankzij deze scherpe vanaf prijzen en de genoemde extra uitrusting bieden beide Businessline Pro modellen een totaal klantvoordeel van € 2.250,- ten opzichte van de reguliere modellen.

De ŠKODA Rapid Spaceback is te zien in onze ŠKODA showrooms

Terug naar nieuwsoverzicht