ŠKODA zet tijdens Vakantiecheck de puntjes op de i

29 juni 2018

De ŠKODA-dealer zet deze zomer de puntjes op de i met de ŠKODA Vakantiecheck. Dankzij een uitvoerige controle van de auto op dertig belangrijke punten genieten ŠKODA-rijders maximaal van een vakantie zonder onaangename verrassingen. De ŠKODA Vakantiecheck kost slechts € 19,95 en wordt extra zonnig dankzij een gratis zwemband onder het motto ‘zolang de voorraad strekt’.

De ŠKODA-dealer laat bij de ŠKODA Vakantiecheck niets aan het toeval over. De dealer checkt de auto onder meer op zaken die bij ritten onder extreem zomerse temperaturen gevoelig kunnen zijn. Voorbeelden zijn het koel- en uitlaatsysteem, (motor)vloeistoffen, de V-snaar, het remsysteem, de banden en het onderstel. Uiteraard controleren de specialisten van ŠKODA ook de airconditioning, verlichting, ruiten en ruitenwissers en de werking van de accu en dynamo. Aan de hand van de bevindingen bespreekt de service-adviseur de eventuele aandachtspunten met de berijder. Voor slechts € 19,95 is er vervolgens de geruststelling dat de ŠKODA in orde is en kan de zomervakantie beginnen.

Zomeraccessoires

Om de vakantieperiode nog wat zonniger te maken, heeft ŠKODA een aantal extra scherp geprijsde zomeraccessoires in het assortiment opgenomen. Te denken valt bijvoorbeeld aan dakdragers die voor elk model ŠKODA de ideale basis vormen om extra vakantiebagage in verschillende vormen en maten mee te nemen. Maar ook accessoires als een fietsdrager, bagagebox, compacte koelbox of hulpveren zijn tijdens de zomerperiode met forse kortingen bij de ŠKODA-dealer verkrijgbaar en via de webshop: https://shop.skoda.nl/.

Een afspraak maken voor de ŠKODA Vakantiecheck is zo gebeurd. Inplannen kan namelijk online via onderstaande button.

Afspraak maken

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar nieuwsoverzicht