Een zomer vol Tour-voordeel bij ŠKODA

8 juni 2016 SKODA Rapid Spaceback

De zomer staat uiteraard weer in het teken van de Tour de France. ŠKODA springt daar traditiegetrouw op in met veel Tour-voordeel. Dat begint met de Citigo, die tijdelijk vanaf slechts € 199 per maand is te rijden. De ŠKODA Rapid Spaceback krijgt extra Tour-flair met een glazen panoramadak, dat tijdelijk wordt aangeboden voor slechts € 190 én een DSG meerprijs van slechts € 500. De Tour-auto’s bij uitstek, de Octavia Business en Octavia Combi Business, stapelen zelfs voordeel: de DSG-transmissie en het glazen panoramadak zijn tijdelijk extra voordelig en dat is aan te vullen met de rijk uitgeruste Plus-pakketten.

De eerste ŠKODA met Tour-voordeel is de Citigo. Dankzij private lease is het compacte, wendbare en zuinige model al te rijden voor een maandtarief vanaf slechts € 199 per maand inclusief BTW. In de maanden juni en juli is ook een Travelcard brandstofpas met een tegoed van maar liefst € 500 inbegrepen. Deze pas is een jaar geldig en bij alle tankstations in Nederland te gebruiken.

Glazen panoramadak: hét Tour-accessoire
Onmisbaar in elke Tour-auto: het glazen panoramadak. Het zorgt voor extra licht en ruimtegevoel tijdens elke etappe. Voor de ruime en veelzijdige Rapid Spaceback is het panoramadak tijdelijk beschikbaar voor maar € 190, een voordeel van € 500.

ŠKODA Octavia Business: voordeel stapelen
In de zomerperiode bieden de Business-uitvoeringen van de Octavia en Octavia Combi ook alle ruimte om voordeel te stapelen. Er zijn verschillende acties en die zijn ook nog eens met elkaar te combineren. Om te beginnen kunnen alle Octavia Business-uitvoeringen voor slechts € 990 meerprijs worden geleverd met de comfortabele en efficiënte DSG-transmissie (normale prijs: € 2.000). Ook het elektrisch bediende glazen panoramadak is tijdelijk en zo lang de voorraad strekt extra voordelig. Het wordt nu aangeboden voor € 590 (normale prijs: € 1.100). Om het Tour-voordeel compleet te maken, zijn er twee plus-pakketten voor de Business-uitvoeringen van de Octavia. Het Ambition Pluspakket vult de standaarduitrusting aan met gedeeltelijk lederen bekleding, een kleuren MaxiDOT, een driespaaks sportstuur, stoelverwarming (voor de najaarsklassiekers), chromen raamlijsten en extra donker getint glas achter. Het Style-pakket omvat bekleding in leder/alcantara, een driespaaks sportstuur, extra donker getint glas achter en 18 inch lichtmetalen ‘Alaris’ velgen. Zowel het Ambition- als het Style-pakket is tijdelijk beschikbaar voor slechts € 590.

Deze acties gelden i.c.m. alle motoren, dus ook de 1.6 TDI Greentech dieselmotor en de nieuwe 1.0 TSI benzinemotor. Deze motoren geven dankzij de lage uitstoot beide recht op 21% bijtelling.

Door slim stapelen kan het totale Tour-voordeel op de Octavia Business-uitvoeringen dus oplopen tot € 2.790.

Heeft u interesse in één van onze SKODA modellen? Wij verwelkomen u graag in onze showroom. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Direct contact
Terug naar nieuwsoverzicht