SKODA Garantie

Skoda garantie
Dat u in een uitstekende auto rijdt, is al zeker. Maar daarbovenop hebben nieuwe ŠKODA’s een garantietermijn van twee jaar*. Bij ŠKODA sta je nooit voor verrassingen. Het voorkomen van onverwachte reparatiekosten kan nu zeer voordelig met 2 jaar worden uitgebreid, dankzij ŠKODA Extra Garantie. Als u voor de extra garantiemogelijkheid van ŠKODA kiest, verlengt u deze zekerheid. En dat allemaal al vanaf € 189,-. 

Altijd 4 jaar garantie op reparaties en onderhoud

Dat is nogal wat. Bij ŠKODA krijgt u vanaf nu 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiële ŠKODA-dealer aan de auto heeft verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten èn vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

Alleen de officiële ŠKODA dealer gebruikt originele onderdelen en heeft de juiste kennis en ervaring in huis. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen. Dingen waar u van houdt, gunt u het beste onderhoud. Zodat ze het langste meegaan. Zo is het ook met een ŠKODA.

ŠKODA Extra Garantie

De aanschaf van een nieuwe ŠKODA is een goede investering. Daarbij sluit de twee jaar standaard garantie onder andere onverwachte reparatiekosten uit. Maar wat als die prettige zekerheid na twee jaar afloopt? Ook dan laat ŠKODA je niet in de steek. Sluit direct bij aankoop van je nieuwe ŠKODA (binnen 2 maanden) ŠKODA Extra Garantie af, en verzeker jezelf nog eens twee jaar tegen onverwachte reparatiekosten.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Direct contact

* met uitzondering van slijtagedelen.