Mijn SKODA app

De Mijn Skoda App voor uw SKODA

Mijn ŠKODA app – Alle info over uw ŠKODA bij de hand

Met de Mijn ŠKODA app heeft u altijd alle informatie bij de hand. U kunt eenvoudig de parkeerkosten betalen, zakelijke en privé kilometers bijhouden, makkelijk uw ŠKODA terug vinden en nog veel meer. Via de onderstaande buttons kunt u direct de app voor uw smartphone downloaden.

App Store voor Apple   Play Store voor Android

Ook achteraf te installeren op uw ŠKODA

Heeft u een FABIA, OCTAVIA, SUPERB of KODIAQ van modeljaar 2010 of later? Bekijk dan de mogelijkheden voor de inbouw van de Mijn ŠKODA Module achteraf.

Bekijk hoe de Mijn ŠKODA app werkt

Betaal nooit meer teveel voor parkeren.

In samenwerking met Parkmobile betaalt u voortaan uw parkeerkosten gewoon via de app. U krijgt een melding in een betaald parkeren-gebied en de betaling stopt automatisch wanneer u na het parkeren weer wegrijdt.

De app laat zien of uw ŠKODA op de handrem staat.

U staat geparkeerd, maar twijfelt: staat mijn auto op de handrem? De Mijn ŠKODA app laat het direct zien en dat is extra prettig als uw auto op een helling staat.

Zodra de auto in beweging komt krijgt u een seintje

Schakel Bewegings Alert van de Mijn ŠKODA app in en u krijgt direct een melding zodra uw ŠKODA wordt verplaatst of als de deuren worden ontgrendeld. Dit kan wijzen op inbraak of diefstal. We raden u bij diefstal aan de actuele locatie door te geven aan de politie.

U ziet het op het dashboard van de app.

Met de Mijn ŠKODA app controleert u waar en wanneer u maar wilt of uw ŠKODA op slot staat. U hoeft alleen nog maar de deur uit als dit niet zo is. Handig!

Rijd zuiniger, scoor hoger!

De Rijstijl-score in de Mijn ŠKODA app maakt zuinig rijden spannend. U ziet in één oogopslag hoe je scoort vergeleken met andere ŠKODA rijders: hoeveel u verbruikt en wat uw gemiddelde snelheid is. Brandstof besparen was nog nooit zo leuk.

Vind uw ŠKODA terug

Waar of op welke parkeerplaats stond mijn auto ook weer? De app weet precies waar uw ŠKODA staat en loodst u er snel heen.

Check hoe ver u nog komt

De Mijn ŠKODA app geeft nauwkeurig aan hoe ver u nog kunt rijden met de resterende brandstofvoorraad. Zo plant u tankstops beter én makkelijker.

Weet precies hoeveel kilometers u zakelijk en hoeveel u privé rijdt.

De Mijn ŠKODA app biedt u een duidelijk overzicht van al jouw gemaakte ritten. Inclusief afstand, tijd, gemiddelde snelheid en de gereden route. Zo wordt ritregistratie makkelijker dan ooit. U weet precies of een rit privé, woon-werk of zakelijk was. Bovendien ideaal voor uw belastingaangifte.

Geheugensteuntje voor onderhoud en APK.

De Mijn ŠKODA app weet precies wat de leeftijd van uw ŠKODA is en hoeveel kilometer er op de teller staat. Hij geeft tijdig een seintje als het tijd is voor een servicebeurt of APK.

Het gemak van een systeemcheck

Heel handig: de Mijn ŠKODA app laat in één overzicht de status van de belangrijkste autofuncties zien. Van uw verlichting en accu tot banden en remsysteem. Als er storingen zijn, krijgt u direct een melding. Zo voorkomt u pech langs de weg. Vanuit de app kunt u direct een ŠKODA dealer bellen of online een afspraak plannen.

De hulpdiensten weten u te vinden

Toch met pech langs de weg? Geen stress. De Mijn ŠKODA app geeft uw locatie door aan de hulpdiensten en zodat ze u snel weten te vinden. Ook stuurt de app automatisch een statusrapport mee: een goede diagnose helpt bij het snel verhelpen van de storing.