ŠKODA Aircocheck en -service

Aircocheck € 20

Airconditioning doet meer dan u denkt. Uw auto blijft niet alleen koel, ook voorkomt de airco beslagen ruiten en houdt het stof, uitlaatgassen en pollen buiten. Dit verhoogt het rijcomfort, maar dan moet de airco wel goed functioneren. De aircocheck wordt niet meegenomen in het standaard onderhoud. Daarom adviseren wij om iedere drie jaar een aircocheck uit te voeren.

 

Onderhoudsbeurt en geurbehandeling € 139

Het aircosysteem kan een onderhoudsbeurt nodig hebben. Wij checken dan de werking van alle onderdelen, controleren de koeling het stof- en pollenfilter. Ook controleren wij de drukbeveiliging, checken we de lekdichtheid en inspecteren de drukbeproeving. Als u kiest voor een onderhoudsbeurt is de Airco check gratis.

Schimmels en bacteriën in de airco kunnen zorgen voor een ongezond autoklimaat. Een volledige reiniging van het airco systeem verwijdert de schimmels en bacteriën, waardoor de nare luchtjes verdwijnen.

Reparaties zijn niet bij de onderhoudsbeurt inbegrepen. In overleg u, repareren wij de airco van uw ŠKODA.

 

Airco tips € 0

  • Gebruik de airco het hele jaar door. Door de airco ook in de winter aan te zetten, blijft het systeem in goede condities. Lekkages en reparaties kunnen zo voorkomen worden.
  • Schakel de airco 5 minuten voordat de eindbestemming uit. Dit geeft het koudemiddel de kans om op te drogen. Zo ontstaan er geen nare geurtjes.
  • Zet in de zomer eerst kort alle ramen open, zodat de hete lucht kan ontsnappen. De airco hoeft zo minder hard te werken én het is sneller koel in de auto.

 

Plan direct uw afspraak in