ŠKODA Ruitreparatie

ŠKODA Ruitreparatie

Hebt u ruitschade in uw ŠKODA? De Waal herstelt de schade snel en zorgvuldig, en vaak zelfs gratis! Kleine beschadigingen zijn dikwijls vlug verholpen. Als de gehele ruit moet worden vervangen, blijft u verzekerd van een veilige auto waarop de geldende fabrieksgaranties 100% van kracht blijven.

#Vrijdagvlog – Hoe vervang je een voorruit?

Bij De Waal Autogroep hebben we de juiste mensen met kennis en expertise in dienst voor het vervangen van autoruiten. Bijvoorbeeld technisch specialist Ko Verploegh. In deze vrijdagvlog vertelt hij ons hoe het vervangen van zo’n voorruit nu precies in zijn werk gaat. Is jouw voorruit ook aan vervanging toe? Plan direct je afspraak via onderstaande button.

Wat te doen bij kleine barst?

Een klein barstje of andere lichte beschadiging? Meteen langsgaan bij ons is dan heel slim! De ruit wordt met speciale hars en de juiste gereedschappen helemaal hersteld, en u voorkomt zo dat de schade groter wordt (waardoor de hele ruit zou moeten worden vervangen).

Veilig en met behoud van garanties

Uw ruitschade vakkundig laten herstellen door ŠKODA heeft vier grote voordelen:

  1. Herstel vindt plaats volgens strenge fabrieksvoorschriften
  2. Gebruik van originele materialen en lijmsoorten
  3. Carrosserie- en lakgaranties blijven 100% van kracht
  4. Veiligheid van uw auto blijft gewaarborgd

Herstel volgens fabrieksvoorschriften is dus ook in het belang van uw eigen veiligheid. Zeker als een ruit volledig moet worden vervangen. De carrosserie van uw ŠKODA is namelijk voorzien van een beschermende kooiconstructie, en ruiten zijn daarvan een essentieel onderdeel!

Goed zicht

Versleten ruitenwissers? Wij beschikken over originele ŠKODA-ruitenwissers, speciaal ontworpen voor uw ŠKODA dus perfect op maat. Zo gaat u ook bij slecht weer veilig de weg op.

Gratis, óf ander financieel voordeel

Ook financieel profiteert u van het ruitherstel bij De Waal. Kleine reparaties zijn namelijk vaak gratis. Voorwaarde is wel dat uw auto minimaal WA+ of WA-Casco is verzekerd.

U krijgt bovendien korting op uw eigen risico bij het vervangen van een voor- of achterruit. Ook hier geldt de voorwaarde dat uw auto minimaal WA+ of WA-Casco is verzekerd, en het is afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij.

Afspraak maken   Onze vestigingen