Volkswagen Caddy

De vijfde generatie van de Volkswagen Caddy Cargo is vernieuwd en is completer dan ooit te voren. Alles om u zo comfortabel en ontspannen mogelijk te assisteren tijdens uw dagelijkse werk. Met een nieuw design, nieuwste assistentiesystemen, innovatief infotainment en een ergonomische bestuurderswerkplaats, is de Caddy Cargo betrouwbaar, flexibel en zuinig als gewoonlijk.

Ruimer dan ooit

De nieuwe generatie biedt nog meer ruimte dan zijn voorgangers. De wielbasis van de korte nieuwe Caddy Cargo is nu 73 mm langer en ook de laadruimte is in breedte en hoogte gegroeid. De totale laadcapaciteit is hierdoor gestegen tot 3,3 m3 en vanwege de grote laadopening is het mogelijk om een europallet overdwars te laden. De Caddy Cargo Maxi biedt zelfs ruimte om twee europallets te vervoeren. Dit komt door een 139 mm langere schuifdeur en een laadcapaciteit van 4,0 m3.

Naast de extra laadruimte beschikt de Caddy Cargo ook nog over intelligente oplossingen. Zo zijn de achterdeuren gemaakt zonder ruit, is er een separate laadruimtevergrendeling en een elektrische sluithulp voor achterklep en schuifdeuren.

Vernieuwde motoren

Kiest u een diesel, benzine, of aardgasmotor? De Caddy Cargo voldoet door deze nieuwe motorontwikkelingen aan de Euro 6-emissienorm, die verplicht is sinds 2021. De Caddy Cargo is uitgerust met twee SCR-katalysatoren. In vergelijking met zijn voorganger heeft de Caddy Cargo in bepaalde gevalleen een 12% lager brandstofverbruik dan zijn voorganger.

Innovatief interieur

Naast de innovatieve en ruimere oplossingen van de laadruimte is het interieur ook flink onder handen genomen. Een hoogwaardig dashboard, ergonomische stoelen en het doordachte opbergsysteem zorgen ervoor dat je altijd ontspannen en perfect georganiseerd naar jouw klanten rijdt. Daarnaast biedt de opklapbare passagiersstoel ook nog een tafelfunctie en beschikt zowel de bestuurder- als passagierskant armleuningen. De Caddy Cargo is digitaler dan ooit. Om te beginnen is hij leverbaar met verschillende infotainmentsystemen met schermen tot 10 inch en de naar wens te personaliseren Digital Cockpit. De topversie (Innovision Cockpit) combineert de Digital Cockpit met het grootste infotainmentsysteem en biedt een ongekende digitale ervaring.

Moderne assistentiesystemen

De nieuwe Caddy Cargo kan niet geleverd worden met minder dan 19 verschillende assistentiesystemen en kan nog extra uitgerust worden met Adaptive Cruise Control met Stop & Go, Emergency Assist, Trailer Assist en Side Assist i.c.m. Rear Traffic Alert. Deze Caddy is tevens de eerste Volkswagen Bedrijfswagen die leverbaar is met Travel Assist, waarmee voornamelijk op snelwegen en provinciale wegen vergaand autonoom kan worden gereden. Hierdoor gaat u altijd veilig en comfortabel op weg.

Fotogalerij

Direct contact

Volkswagen Caddy Lease & verhuur

Heeft u op korte termijn een tijdelijke auto nodig? Euromobil De Waal is uw partner voor directe mobiliteit. Ons wagenpark bestaat uit jonge representatieve voertuigen variërend van kleine personenauto’s tot sterke bestelwagens. Verhuur van één dag tot enkele maanden (shortlease) is dus mogelijk. Lease of huur een auto via www.dewaalautoverhuur.nl.

Huren vanaf €59,25 per dag

Huur de Volkswagen Caddy

Wat zeggen onze klanten?

Totaal

9.4

Verkoop

9.5

Totaal

9.4

Werkplaats

9.4


 • Henk

  Werkplaats Alle reviews

  Weer geweldig hoe de mannen en vrouwen in Tiel mijn bus in orde hebben gemaakt. Geen moeite teveel en weer een goed rijdende bus.

 • Mupla Verpakkingen

  Werkplaats Alle reviews

  Prima service bij eerste onderhoudsbeurt na 41.000km. I.v.m. coronavirus werd onze Crafter vandaag netjes gehaald en weer thuisgebracht. Tussendoor goede communicatie over eventueel te vervangen onderdelen. Kortom: top!

 • Sander vd borgh

  Werkplaats Alle reviews

  Super vriendelijk balie medewerkers Mark en Bram. Goed geholpen en te woord gestaan. Alle punten zijn binnen 1 dag verholpen. Bij evt klachten of vragen staan ze je eerlijk en technisch te woord. En ze hebben een heerlijke bak koffie in een zeer nette showroom.

 • hans

  Werkplaats Alle reviews

  Vandaag ben ik in Culemborg geweest voor de reparatie aan mijn Miele transporter bus.
  Ik ben enorm goed geholpen en dat wilde ik graag op deze manier laten weten.
  Dit is top service!
  Mijn dank is groot!

 • C.J. Loo

  Verkoop Alle reviews

  Zeer vriendelijk geholpen door Jeffrey!!

 • S.R.M. Heemskerk

  Verkoop Alle reviews

  Precies de juiste antwoorden op mijn vragen, geen gladde verkooppraatjes of vermoeiend onderhandelingstraject.
  Geert van Beers voelde exact aan wat ik wilde en heeft hierop adequaat gereageerd met een goed passend voorstel. Bij sluiten van de deal ben ik zeer tevreden met zijn adviezen, productvoorstellen en prijsvorming. Aflevering bus in showroom en attenties hebben me positief verrast! Ondanks uitleverproblemen van VW toch open en eerlijk gebleven. De dealer en importeur hebben hierbij gedaan wat zij konden.

 • Meeuwsen

  Werkplaats Alle reviews

  Zeer tot tevredenheid de is de wintercheck weer uitgevoerd

 • Olof

  Werkplaats Alle reviews

  Goede snelle service, zeer vriendelijk.

 • Liesbeth

  Verkoop Alle reviews

  Super goede service! Ga zo door meneer Boer!

 • Dick

  Verkoop Alle reviews

  Afgelopen zaterdag hartelijk geholpen door Heico Backers, tijdens de aflevering van mijn nieuwe Volkswagen Caddy. Erg tevreden over de goede service!

 • Anoniem

  Verkoop Alle reviews

  Zeer klant vriendelijk, komen hun afspraken netjes na! Geven goed advies!

 • Anoniem

  Verkoop Alle reviews

  Goede aflevering, goede service, plezierige medewerkers.

 • Anoniem

  Werkplaats Alle reviews

  Ik vind het erg duur bij de Waal

 • Anoniem

  Verkoop Alle reviews

  Klantgericht, erg vriendelijke benadering. Neemt ruim de tijd voor je, keurige en adequate afhandeling.

 • Anoniem

  Werkplaats Alle reviews

  Prima dienstverlening. Auto werd snel ingepland om tussendoor remmen en banden te wisselen.

 • Anoniem

  Werkplaats Alle reviews

  Zeer prettige mensen en punctueel in de dienstverlening.

 • Anoniem

  Verkoop Alle reviews

  Zeer deskundig. Meedenken en klant aanvullen. Alert en snel schakelen.

 • Swipe icon