Burgland Bouw B.V. breidt wagenpark uit tot 40 voertuigen via De Waal Autogroep

17 januari 2020

Heico Backers heeft namens De Waal Autogroep negen nieuwe Volkswagens mogen afleveren aan Burgland Bouw uit Dodewaard. Hiermee is het wagenpark van het bouwbedrijf volledig omgezet naar ruim 40 voertuigen van de VAG groep. Het is overigens niet de eerste keer dat het bedrijf kiest voor auto’s van De Waal. ”Al sinds 2010 is De Waal verantwoordelijk voor de realisatie van ons wagenpark”, aldus Wim de Jong, algemeen directeur van Burgland.

De samenwerking met De Waal heeft geresulteerd in een flinke kostenbesparing ten aanzien van het wagenpark. De jarenlange ervaring, aanbod aan nieuwe mobiliteitsoplossingen, korte lijnen in communicatie en gebruik van het Centraal onderhoudssysteem maken De Waal Autogroep dé mobiliteitspartner voor de toekomst.

Naast de negen recentelijk afgeleverde Volkswagens stapt het bedrijf uit Dodewaard dit jaar ook over op elektrisch. De eerste Volkswagens ID.3 zijn besteld, hiermee is een eerste stap gezet in een gefaseerde overstap naar een nog duurzamer wagenpark. De ID.3 is de eerste Volkswagen die volledig CO2-neutraal geproduceerd wordt: van materiaal tot eindproduct. En de CO2-uitstoot die onvermijdelijk is, compenseert het merk met klimaatbeschermingsprojecten.

Terug naar nieuwsoverzicht