Caddy, Transporter en Amarok uitgeroepen tot de beste bedrijfswagens

24 juni 2015 Volkswagen -Amarok-Transporter-Caddy

De Volkswagens Caddy, Transporter en Amarok zijn bij lezersverkiezingen van toonaangevende vaktijdschriften in Duitsland uitgeroepen tot de beste bedrijfswagens in hun klasse. De Amarok werd door lezers van een gespecialiseerd 4×4-magazine bovendien beloond met de Offroad Award.

De nieuwe Caddy kreeg in zijn segment maar liefst 53,2% van alle stemmen en werd daarmee voor het 12e jaar op rij uitgeroepen tot beste bestelwagen in zijn klasse. In de categorie tot 2,8 ton won de Transporter overtuigend: hij kreeg 59% van alle stemmen. In het pick-up-segment eiste de Amarok de overwinning voor zich op met maar liefst 68% van alle stemmen.

Jaarlijkse verkiezing
De verkiezing van de beste bedrijfswagens (“Die besten Nutzfahrzeuge”) wordt jaarlijks georganiseerd door de vaktijdschriften ‘Lastauto Omnibus’ en ‘Trans Aktuell’ van ETM uitgevers. Bij de editie van dit jaar waren maar liefst 187 modellijnen ingeschreven. Hiermee worden alle bedrijfswagensegmenten ingevuld.

Amarok: beste 4×4
De Amarok heeft daarnaast ook de Offroad Award van het Duitse vaktijdschrift OFF ROAD gewonnen. Het was de vierde keer op rij dat de Amarok deze prestigieuze prijs kreeg. De Amarok werd vooral geroemd om zijn veelzijdigheid – hij komt zowel in het terrein als op de openbare weg uitstekend tot zijn recht. Aan de verkiezing namen dit jaar 123 4×4’s in twaalf categorieën deel.

Prijswinnende modellen nu te bestellen
De nieuwe generatie van de prijswinnende Caddy wordt in juli in de showroom verwacht. Hij is nu al te bestellen. De prijslijst start bij 12.550* euro. Ook de nieuwe Transporter wordt in juli verwacht. Hij is er als gesloten bestelwagen al vanaf 17.900 euro*. De stoere Amarok is leverbaar vanaf 21.000 euro*.

* In dit bericht vermelde prijzen zijn adviesprijzen exclusief BTW, BPM en afleverkosten.

Terug naar nieuwsoverzicht