De Waal Autogroep officieel service dealer van SEAT

13 maart 2015 SEAT

Met ingang van maart 2015 is De Waal in Tiel gestart met de service activiteiten voor het merk SEAT. Vanuit de gecombineerde Volkswagen en SKODA vestiging aan de Marconistraat 13 in Tiel, worden de regio’s Tiel, Culemborg, Geldermalsen, Waardenburg, Zaltbommel en Maas & Waal bediend.

Hiermee is de Waal aangesteld als officiële SEAT Service dealer voor het Rivierengebied en is het bedrijf nu ook voor SEAT-rijders uit de regio hét adres voor reparatie, onderhoud en schade. De Waal heeft de ambitie om in de toekomst ook SEAT verkoop dealer te worden.

Met 11 vestigingen in de regio; in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Vianen, Druten, Zaltbommel en Leerdam, voert De Waal al jaren de merken Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens. Sinds enkele jaren is het merk SKODA aan het gamma toegevoegd en met de toevoeging van SEAT Service kunt u bij De Waal terecht voor alle volume-merken die onder de Volkswagen Groep vallen.

Naast de verkoop en het onderhoud van auto’s, zijn de universele leasemaatschappij Autolease Midden Nederland, Schadenet Rivierenland en Shell Druten onderdeel van de groep.  Met dit totaalpakket in de verzorging van uw mobiliteit is De Waal Autogroep al 50 jaar een begrip in de regio met als motto; vertrouwd op weg.

Terug naar nieuwsoverzicht