Een week lang proefrijden in de Volkswagen Crafter

6 februari 2014 Volkswagen Crafter

Twijfelt u als bedrijf over de aanschaf van een Volkswagen Crafter? Vraag een offerte aan en test de Crafter een week lang gratis.

Maak kennis met de Volkswagen Crafter: vertrouwd als een Volkswagen, praktisch als een bedrijfsauto en gebouwd voor het allerzwaarste werk. Ontdek de Crafter nu tijdens een proefrit van een week.

Groots in efficiency.
Of u nu vijf pallets wilt vervoeren of negen personen met bagage. De Crafter weet er slim mee om te gaan. Met z’n ruim bemeten schuifdeur en 10% meer laadruimte dan zijn voorganger is het de ideale bedrijfswagen. En precies naar uw gebruik in te richten. Daarnaast is er een groots scala aan geavanceerde assistentiesystemen, zoals de optionele Cruise control. De Crafter is standaard uitgerust met een dieselroetfilter en op alle varianten is efficiënte BlueMotion Technology leverbaar.

Veilig. Comfortabel. Functioneel.
Riante zitplaatsen en toch opvallend veel laadruimte. De Crafter is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende ondernemer. Zo kunnen u en uw medewerkers veilig en comfortabel op weg naar het werk.

Basis voor onbeperkte mogelijkheden.
Het chassis van de Crafter vormt de perfecte basis voor uw ideale bedrijfswagen. Met de keuze uit verschillende laadvermogens, opbouwlengten en de mogelijkheid van een dubbele cabine, bepaalt u zelf hoe uw bedrijfswagen eruit komt te zien.

Wilt u de Volkswagen Crafter een week lang uitproberen? Neem dan direct contact op met ons Bedrijfswagencentrum in Tiel.

Tel: 0344-638077

Offerte aanvragen
Terug naar nieuwsoverzicht