Transporter T-Edition: verschil moet er zijn, ook in 2019

28 januari 2019

Ook in 2019 maakt Volkswagens Bedrijfswagens het verschil voor ondernemers. Zo is de populaire Transporter tijdelijk verkrijgbaar als extra luxe T-Edition met een pakket extra’s ter waarde van ruim € 10.000 voor een meerprijs van slechts € 3.550. En daarbij zijn ook sportieve accenten te zetten: dynamische ondernemers kunnen het aanvullende T-Edition Sport-pakket bestellen voor € 300.

De Transporter T-Edition is gebaseerd op de luxueuze Highline-uitvoering. De al zeer uitgebreide standaarduitrusting daarvan wordt aangevuld met diverse hightech elementen. Om te beginnen is er de Adaptive Cruise Control, waarmee de Transporter T-Edition automatisch een veilige afstand tot de voorligger kan aanhouden. Ook inbegrepen zijn LED-koplampen, Light Assist (grootlichtassistent), lichtmetalen velgen en de handige Mijn Volkswagen bedrijfswagen app inclusief één jaar gratis ritregistratie of 3 maanden Fleetportal. Dit pakket vertegenwoordigt een waarde van € 10.293, maar wordt door de Volkswagen bedrijfswagendealer tijdelijk geleverd voor slechts € 3.550.

Extra sportiviteit: Transporter T-Edition met Sport-pakket

Ondernemers die graag nog sportiever voor de dag komen, kunnen kiezen voor de Transporter T-Edition met Sport-pakket. Dit pakket staat voor opvallende accenten als de ‘corner styling’ op de voorbumper in zwart of grijs (afhankelijk van de exterieurkleur) en sidestyling ter hoogte van de dorpels (ook in zwart of grijs). Eveneens inbegrepen zijn striping op de flanken, Sport-logo’s op de voorschermen en de Sport-beschermrand van de achterbumper. In het interieur zijn vloermatten me

t Sport-embleem de luxe blikvangers. Op de Transporter T-Edition bedraagt de meerprijs voor het Sport-pakket slechts € 300 (normaal € 700).

Voordeel dat verder gaat

Een extra luxe Transporter werkt wel zo lekker, maar het voordeel gaat verder: ondernemers die hun oude bestelwagen inruilen voor een Transporter T-Edition kunnen rekenen op een inruilpremie van € 2.000. Bovendien biedt Volkswagen Financial Services een Financial Lease-contract aan met een zeer scherp rentetarief van 2,99%. Daarbij is bovendien twee jaar extra garantie inbegrepen. Dat betekent: 4 jaar zorgeloos rijden en werken.

  • Speciale editie met onder meer Adaptive Cruise Control en LED-koplampen
  • Ondernemersvoordeel: extra’s ter waarde van ruim € 10.000 voor slechts € 3.550
  • Slim investeren: inruilpremies en een aantrekkelijk Financial Lease-aanbod
Terug naar nieuwsoverzicht