Bedrijfswagens APK keuring

Bedrijfswagens APK

Bedrijfswagens APK wettelijk verplicht

De Volkswagen Bedrijfswagens APK (Algemene Periodieke Keuring) is wettelijk verplicht. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Wanneer en hoe vaak uw auto naar de APK moet, hangt af van de leeftijd van uw auto en type brandstof. U kunt uw Volkswagen Bedrijfswagen tot 2 maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oorspronkelijke vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie verlengd.

Plan hier online uw afspraak

APK actietarief € 25,-

Bij iedere APK horen de kosten voor het afmelden bij het RDW (vergelijkbaar met leges) van € 4,35. Bij een losse APK van € 25,- zijn deze kosten reeds opgenomen in de prijs. € 25,- is dus ook echt € 25,-. Verdere kosten zijn er niet, behalve als er reparaties nodig zijn om de auto goedgekeurd te krijgen. Deze stemmen wij altijd van tevoren met u af.

Gratis Volkswagen Bedrijfswagens APK in combinatie met onderhoud

Wanneer u de APK in combinatie met onderhoud** laat uitvoeren dan is de Volkswagen Bedrijfswagens APK gratis. U betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,35. Mocht na de keuring een reparatie nodig zijn, dan is uw Volkswagen Bedrijfswagen in de meest ervaren handen. Vooraf ontvangt u een heldere offerte en krijgt u twee jaar garantie op zowel de onderdelen als de reparatie.

Wilt u een afspraak maken voor uw APK? Maak hier direct een afspraak.

Afspraak maken   Direct contact

 

* Prijs is inclusief btw, afmeldkosten en viergas-test, EOBD-scan of roetmeting en gelden voor auto’s met zowel benzine- als diesel-motoren. Bij de gratis APK bij onderhoud betaalt u alleen de wettelijke € 4,35 afmeldkosten. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
** Onderhoud dat in aanmerking komt voor deze actie: Vast onderhoud elke 15.000 km of 12 maanden of Longlife service bij maximaal 30.000 km / 2 jaar.