Bedrijfswagens Bandenservice

Volkswagen Bedrijfswagens Bandenservice

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van uw bedrijfswagen. Uw ideale set banden is daarnaast afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. De Waal kent uw Volkswagen Bedrijfswagen als geen ander en voorziet u graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden.

Maak direct een afspraak

 

Gemiddeld bedraagt de ideale bandendruk ongeveer 2,5 bar.De juiste druk vindt u in de handleiding of aan de binnenkant van de tankklep. Waardes kunnen verschillen, afhankelijk van de rijbelasting en gebruiksomstandigheden.

Voor uw veiligheid en die van uw passagiers adviseren wij om een zomerband bij een profieldiepte van 3 mm en minder te vervangen. Let op: winterbanden moeten minimaal 4 mm profieldiepte hebben.

Wij raden aan uw vóór- en/of achterbanden tegelijkertijd te vervangen. Met ongelijke banden heeft u minder grip. Controleer uw banden en reserveband regelmatig op beschadigingen.

Wat kost het om banden te laten wisselen?

Waar laat u de zomer- of winterbandenset wanneer u deze niet gebruikt? Ons ‘bandenhotel’ biedt uitkomst. Daar kunnen de vier zomer- of winterbanden (eventueel met velgen) na een professionele wissel worden opgeslagen. Voor € 62,- krijgt u één keer een setwissel en opslag per seizoen, bijvoorbeeld van november tot april. Dat is dus gemak én extra (opslag)ruimte voor een aantrekkelijke prijs.

Bandenwissel werkzaamheden Prijs*
Band vervangen € 20
Zomer/winterbandenwissel: Complete set zonder opslag € 32
Zomer/winterbandenwissel: Complete set met opslag € 74
Zomer/winterbandenwissel: 4 losse banden zonder opslag € 74
Zomer/winterbandenwissel: 4 losse banden met opslag € 115

* Prijzen zijn excl. btw.

Heeft u interesse? Plan dan uw werkplaatsafspraak, of neem contact met één van onze vestigingen op.

Afspraak maken   Vestigingen