Bedrijfswagens Economy Service

Bedrijfswagens Economy Service

Onderhoud aan uw bedrijfswagen is goedkoper dan u denkt met de Bedrijfswagens Economy Service.

Heeft u een Volkswagen Bedrijfswagen die al wat langer meegaat? Geen probleem! Speciaal voor die bedrijfswagens is er de Volkswagen Economy Service bedacht: lage prijzen voor onderhoud en reparatie, 100% Volkswagen kwaliteit en 2 jaar garantie. Zo bespaart u aanzienlijk op de onderhoudskosten.

Heeft u een personenwagen? Lees hier alles over de Economy Service voor personenwagens.

Plan hier direct uw afspraak

Met de Bedrijfswagens Economy Service lage prijzen voor onderhoud en reparatie.

Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd krijgen oudere bedrijfswagens te maken met extra werkzaamheden en kosten. Voorbeelden hiervan zijn het vervangen van een luchtfilter, verversen van de remvloeistof en de reparatie van remschijven en schokbrekers. Economy Service zorgt ervoor dat u de beste prijs voor onderdelen en werkzaamheden krijgt. En niet onbelangrijk, uw bedrijfswagen wordt vakkundig gerepareerd en onderhouden door echte specialisten!

Voordeel met Volkswagen Bedrijfswagens Economy Onderdelen.

Kiest u voor Economy Service, dan kiest u voor Volkswagen Bedrijfswagens Economy Onderdelen. Dit is 100% Volkswagen kwaliteit, maar voordeliger dan Originele Onderdelen. Onze service adviseur kan precies aangeven voor welk onderhoud en reparaties Economy Onderdelen beschikbaar zijn.

2 Jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.

Met Economy Service krijgt u uiteraard 2 jaar garantie op de onderdelen én bijbehorende werkzaamheden. Dit geldt dus zowel voor onderhoud en reparatie met Originele Onderdelen als Economy Onderdelen.

Gratis APK bij onderhoud.

Combineert u uw Algemene Periodieke Keuring (APK) met een Economy Service onderhoudsbeurt, dan is de APK gratis. Inclusief roetmeting en afmeldkosten.

Direct contact   Afspraak maken