Mijn Volkswagen bedrijfswagen app

Houd uw bus in bedrijf

Met de ”Mijn Volkswagen app” bent u in een handomdraai verbonden met uw Volkswagen Bedrijfswagen. Zie op afstand of uw Bedrijfswagen op slot staat, waar u hebt gereden, hoeveel u verbruikt, wanneer u moet tanken, of het tijd is voor onderhoud en wat de status is van de belangrijkste autofuncties. Maar er is nog meer! Open de app en u weet het.

Met de app rijdt u tot 14% zuiniger, houdt u gemakkelijk uw ritregistratie bij, volgt u uw bus gemakkelijk op afstand en betaalt u nooit te veel parkeergeld. Open de app en u weet het.

Fleetportal

Speciaal voor wagenparkbeheerders is er ”Fleetportal”. Met Fleetportal heeft u alles in handen om uw wagenpark efficiënter in te zetten, kosten te beheersen en tegelijk te voldoen aan de regels van de Belastingdienst. Met deze software ziet u in één oogopslag welke bedrijfswagens actief zijn, welke beschikbaar zijn en welke onderhoud nodig hebben.

  • Al uw zakelijke én al uw privé kilometers duidelijk in één overzicht

De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app biedt een duidelijk overzicht van al uw gemaakte ritten. U weet precies of een rit privé, woon-werk of zakelijk was inclusief de afstand, tijd, gemiddelde snelheid en de gereden route. Met deze functie heeft u nooit meer gehannes met boekjes.

  • Handig voor uw aangifte

Met één druk op de knop download u alle gegevens overzichtelijk in een pdf-document. Dit document voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

  • Morgenvroeg tanken?

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app kunt u thuis alvast checken hoeveel kilometer u nog kunt rijden. U weet dan altijd tijdig of u moet gaan tanken.

  • Wanneer welk onderhoud?

De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app weet precies wat de leeftijd van uw Volkswagen is en hoeveel kilometer er op de teller staat. De app helpt u herinneren als het tijd is voor een servicebeurt.

  • De belangrijke functies van uw bedrijfswagen

Zie in één overzicht de status van de belangrijkste functies van uw bedrijfswagen, waaronder de verlichting, accu, banden en remsysteem. De app meldt tijdig storingen en defecten. Zo voorkomt u dat u met pech langs de weg komt te staan.

  • Zijn de deuren dicht van uw Volkswagen? 

Met de Mijn Volkswagen app kunt u altijd en overal controleren of uw Volkswagen op slot staat. Zo hoeft u alleen nog maar de deur uit als dit niet het geval is. En dat scheelt.

  • Uw Volkswagen in beweging?

De app meldt het direct. Als u het Bewegings Alert van de Mijn Volkswagen app heeft ingeschakeld, krijgt u direct een melding zodra uw Volkswagen wordt verplaatst of de deuren ontgrendeld worden. Bijvoorbeeld bij het wegeslepen van uw auto.

Zo werkt het

De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app staat in directe verbinding met uw Volkswagen bedrijfswagen. Via een beveiligde verbinding worden uw gegevens vanuit uw bedrijfswagen naar uw smartphone gestuurd.

Ook beschikbaar voor oudere Volkswagen Bedrijfswagens 

Heeft u een Volkswagen bedrijfswagen vanaf bouwjaar 2006? Dan heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de Mijn Volkswagen Bedrijfswagens app. U kunt de app activeren door de module bij ons aan te schaffen. Er zal een speciale module in uw bedrijfswagen gemonteerd worden met een simkaart die uw smartphone continue informeert over de wagenstatus.

Controleer hier of de app ook werkt voor uw Volkswagen bedrijfswagen

Wat kost het?

Voor het gebruik van de app heeft u de ”Mijn Volkswagen bedrijfswagen Module” nodig. De kosten zijn €206,- excl. btw, inclusief inbouw en driejarig data abonnement. Zo kunt u drie jaar binnen de EU onbeperkt gebruik maken van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app.