Volkswagen e-up!

Ontdek de e-up!

Volkswagen e-up!

Ver, verder, verst.

Kopen vanaf
€ 25850
Private lease vanaf
€ 439 p.m.
Bijtelling
12%

De elektrische stadsauto!

De geliefde Volkswagen up! is nu ook verkrijgbaar als volledig elektrische auto, de Volkswagen e-up! De stadsauto kent een actieradius van 250 kilometer. Met een vanaf prijs van € 25850 is de e-up! ook nog eens bereikbaar voor iedereen.  

Klein in formaat, groots in comfort

Klein en compact van buiten, maar bijzonder ruim en modern van binnen. De belangrijkste kenmerken van de up! zijn ook terug te vinden in zijn elektrische broertje. Als bestuurder en bijrijder kunt u genieten van alle ruimte die de e-up! te bieden heeft. Met een strak afgewerkte dashboard met multimediasysteem ervaart u elke rit als een ontspannen rit.  

Multimediasysteem met We Connect

Een van de mooie features van de e-up! is de handige smartphonehouder in combinatie met de Volkswagen We Connect-app. Zo breidt u uw multimediasysteem ‘Composition Phone’ gemakkelijk uit met de functionaliteiten van We Connect, zoals navigatie en een overzicht van tankstations met laadpalen.

Rijkelijk gevuld met assistentiesystemen

Aan luxe, comfort en veiligheid geen gebrek in de elektrische variant van de up!. Met cruise control gaat u al heerlijk relaxed op pad, maar met lane assist wordt de reis nog relaxter. Lane assist zorgt ervoor dat u binnen de lijntjes blijft rijden en corrigeert u automatisch wanneer u dreigt erbuiten te gaan. Parkeren in de e-up! is ook geen probleem meer. De elektrische up! heeft standaard parkeersensoren achter en is voorzien van een achteruitrijcamera.

Volkswagen e-up!

Accupakket

De compacte Volkswagen e-up! is voorzien van een 32,3 kWh accupakket. Dit zorgt voor een actieradius van 250 kilometer, volgens de WLTP testmethode. Genoeg actieradius om de compacte e-up! te gebruiken voor woon-werkverkeer. Wilt u toch een keer verder van huis? Met de Volkswagen e-up! rijdt van Amsterdam naar Brussel op één lading. Het opladen van de e-up! gaat gemakkelijk en snel. Binnen vier uur is uw accu tot 80% opgeladen. Met snelladen is de accu zelfs na één uur tot 80% opgeladen.

De uitvoeringen

Veilig, comfortabel en relaxed de weg op? Met de e-up! uitvoering zit dat wel goed. Wilt u net dat beetje meer, dan is de Style uitvoering van de e-up! misschien wel de Volkswagen voor u.

ID.3 Pro S 4

Liever wat meer ruimte én elektrisch rijden?

De platte accu's van de ID.3 zit verwerkt in de vloer, wat ondanks z'n compacte formaat veel binnenruimte en een grote actieradius oplevert. De ID.3 is ongeveer net zo groot als een Golf, maar biedt de binnenruimte van een veel grotere auto.

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Duurzaamheidspremie Volkswagen ID.3 1ST
Duurzaamheidspremie ID.3 1ST

Ook al zijn de subsidies vanuit de overheid op, we willen elektrisch rijden toch voor iedereen beschikbaar maken. Daarom komt Volkswagen met een duurzaamheidspremie. 

Private lease voordeel Volkswagen
Private lease voordeel

Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in uw Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen.

Volkswagen Business-modellen Acties
De Business-modellen van Volkswagen

Speciaal voor alle zakelijke rijders heeft Volkswagen de Business- en Business R-uitvoeringen samengesteld. Ze bieden alle opties die u als zakelijke rijder wenst en zijn extra scherp geprijsd.

Inruilvoordeel Volkswagen
Inruilvoordeel

Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. 

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

Travel-assist-lane assist
29 november 2021
Hoe werkt IQ.Drive Travel Assist van Volkswagen

In de Volkswagen Polo, Taigo en ID.5 kunt u semiautonoom rijden met IQ.Drive Travel Assist. Maar hoe werkt dit systeem eigenlijk?

Large JPG-IC0186
29 november 2021
Zeven wintertips voor uw elektrische Volkswagen

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en steeds vaker staat u in de ochtend uw ruiten te krabben. Het is duidelijk, de winter komt er weer aan. Rijdt u een elektrische auto? Dan heeft de winter nogal gevolgen voor uw rijgedrag.

slimchassis-mobile
19 november 2021
Slim chassis van de toekomst, Volkswagen werkt eraan!

Bij Volkswagen speelt software een sleutelrol in de ontwikkeling van chassis- en stuursystemen die geschikt zijn voor autonoom rijden.

troc16-9-header-mobile
17 november 2021
Volkswagen onthult nieuwe T-Roc en T-Roc Cabrio

Volkswagen heeft de nieuwe Volkswagen T-Roc en T-Roc Cabrio onthuld. De compacte SUV-modellen vallen op door het vernieuwde design.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen.