Volkswagen e-up!

Ontdek de e-up!

Volkswagen e-up!

Ver, verder, verst.

De elektrische stadsauto!

De geliefde Volkswagen up! is nu ook verkrijgbaar als volledig elektrische auto, de Volkswagen e-up! De stadsauto kent een actieradius van 250 kilometer.

Klein in formaat, groots in comfort

Klein en compact van buiten, maar bijzonder ruim en modern van binnen. De belangrijkste kenmerken van de up! zijn ook terug te vinden in zijn elektrische broertje. Als bestuurder en bijrijder kunt u genieten van alle ruimte die de e-up! te bieden heeft. Met een strak afgewerkte dashboard met multimediasysteem ervaart u elke rit als een ontspannen rit.  

Multimediasysteem met We Connect

Een van de mooie features van de e-up! is de handige smartphonehouder in combinatie met de Volkswagen We Connect-app. Zo breidt u uw multimediasysteem ‘Composition Phone’ gemakkelijk uit met de functionaliteiten van We Connect, zoals navigatie en een overzicht van tankstations met laadpalen.

Rijkelijk gevuld met assistentiesystemen

Aan luxe, comfort en veiligheid geen gebrek in de elektrische variant van de up!. Met cruise control gaat u al heerlijk relaxed op pad, maar met lane assist wordt de reis nog relaxter. Lane assist zorgt ervoor dat u binnen de lijntjes blijft rijden en corrigeert u automatisch wanneer u dreigt erbuiten te gaan. Parkeren in de e-up! is ook geen probleem meer. De elektrische up! heeft standaard parkeersensoren achter en is voorzien van een achteruitrijcamera.

Volkswagen e-up!

Accupakket

De compacte Volkswagen e-up! is voorzien van een 32,3 kWh accupakket. Dit zorgt voor een actieradius van 250 kilometer, volgens de WLTP testmethode. Genoeg actieradius om de compacte e-up! te gebruiken voor woon-werkverkeer. Wilt u toch een keer verder van huis? Met de Volkswagen e-up! rijdt van Amsterdam naar Brussel op één lading. Het opladen van de e-up! gaat gemakkelijk en snel. Binnen vier uur is uw accu tot 80% opgeladen. Met snelladen is de accu zelfs na één uur tot 80% opgeladen.

ID.3 Pro S 4

Liever wat meer ruimte én elektrisch rijden?

De platte accu's van de ID.3 zit verwerkt in de vloer, wat ondanks z'n compacte formaat veel binnenruimte en een grote actieradius oplevert. De ID.3 is ongeveer net zo groot als een Golf, maar biedt de binnenruimte van een veel grotere auto.

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Private lease voordeel Volkswagen
Private lease voordeel

Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in uw Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen.

Volkswagen Business-modellen Acties
De Business-modellen van Volkswagen

Speciaal voor alle zakelijke rijders heeft Volkswagen de Business- en Business R-uitvoeringen samengesteld. Ze bieden alle opties die u als zakelijke rijder wenst en zijn extra scherp geprijsd.

Inruilvoordeel Volkswagen
Inruilvoordeel

Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. 

DSG-automaat actie
DSG-automaat actie

Geen soepelere rit dan eentje in een Volkswagen met DSG. Al zeggen we het zelf. De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld.

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

header
20 oktober 2022
Safety first: Volkswagen verbetert Golf verder

De Volkswagen Golf heeft wederom de hoogst haalbare 5 sterren behaald in de euro NCAP veiligheidstest en ontving op alle gebieden enorm hoge scores.

Header kofferbak vw
4 oktober 2022
Hoeveel bagageruimte hebben de SUV's van Volkswagen?

Bij de SUV’s van Volkswagen is er aan bagageruimte geen gebrek. Wij zetten de verschillen tussen de ruimtelijke SUV's op een rijtje.

header vw gtx
21 september 2022
Stagiaires bouwen ID.5 GTX ‘Xcite’ showcar

Tijdens het ID. Treffen in Locarno (Zwitserland) onthulde Volkswagen de ID.5 GTX ‘Xcite’. Deze showcar is gebouwd door stagiairs van Volkswagen’s vestigingen in Zwickau, Dresden en Chemnitz

Header vw extreme
21 september 2022
Volkswagen presenteert elektrische ID. XTREME offroad concept

Spanning op het ID. Treffen in Locarno: Volkswagen heeft de ID. EXTREME onthuld. Een concept car voor offroad-gebruik die tijdens het evenement kon rekenen op zeer enthousiaste reacties van het publiek. 

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen.