Volkswagen e-up!

Ontdek de e-up!

Volkswagen e-up!

Ver, verder, verst.

Kopen vanaf
€ 26.490
Private lease vanaf
€ 456
Bijtelling
16%

De elektrische stadsauto!

De geliefde Volkswagen up! is nu ook verkrijgbaar als volledig elektrische auto, de Volkswagen e-up! De stadsauto kent een actieradius van 250 kilometer. Met een vanaf prijs van € 26490 is de e-up! ook nog eens bereikbaar voor iedereen.  

Klein in formaat, groots in comfort

Klein en compact van buiten, maar bijzonder ruim en modern van binnen. De belangrijkste kenmerken van de up! zijn ook terug te vinden in zijn elektrische broertje. Als bestuurder en bijrijder kunt u genieten van alle ruimte die de e-up! te bieden heeft. Met een strak afgewerkte dashboard met multimediasysteem ervaart u elke rit als een ontspannen rit.  

Multimediasysteem met We Connect

Een van de mooie features van de e-up! is de handige smartphonehouder in combinatie met de Volkswagen We Connect-app. Zo breidt u uw multimediasysteem ‘Composition Phone’ gemakkelijk uit met de functionaliteiten van We Connect, zoals navigatie en een overzicht van tankstations met laadpalen.

Rijkelijk gevuld met assistentiesystemen

Aan luxe, comfort en veiligheid geen gebrek in de elektrische variant van de up!. Met cruise control gaat u al heerlijk relaxed op pad, maar met lane assist wordt de reis nog relaxter. Lane assist zorgt ervoor dat u binnen de lijntjes blijft rijden en corrigeert u automatisch wanneer u dreigt erbuiten te gaan. Parkeren in de e-up! is ook geen probleem meer. De elektrische up! heeft standaard parkeersensoren achter en is voorzien van een achteruitrijcamera.

Volkswagen e-up!

Accupakket

De compacte Volkswagen e-up! is voorzien van een 32,3 kWh accupakket. Dit zorgt voor een actieradius van 250 kilometer, volgens de WLTP testmethode. Genoeg actieradius om de compacte e-up! te gebruiken voor woon-werkverkeer. Wilt u toch een keer verder van huis? Met de Volkswagen e-up! rijdt van Amsterdam naar Brussel op één lading. Het opladen van de e-up! gaat gemakkelijk en snel. Binnen vier uur is uw accu tot 80% opgeladen. Met snelladen is de accu zelfs na één uur tot 80% opgeladen.

De uitvoeringen

Veilig, comfortabel en relaxed de weg op? Met de e-up! uitvoering zit dat wel goed. Wilt u net dat beetje meer, dan is de Style uitvoering van de e-up! misschien wel de Volkswagen voor u.

ID.3 Pro S 4

Liever wat meer ruimte én elektrisch rijden?

De platte accu's van de ID.3 zit verwerkt in de vloer, wat ondanks z'n compacte formaat veel binnenruimte en een grote actieradius oplevert. De ID.3 is ongeveer net zo groot als een Golf, maar biedt de binnenruimte van een veel grotere auto.

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Private lease voordeel Volkswagen
Private lease voordeel

Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in uw Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen.

Volkswagen Business-modellen Acties
De Business-modellen van Volkswagen

Speciaal voor alle zakelijke rijders heeft Volkswagen de Business- en Business R-uitvoeringen samengesteld. Ze bieden alle opties die u als zakelijke rijder wenst en zijn extra scherp geprijsd.

Inruilvoordeel Volkswagen
Inruilvoordeel

Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. 

DSG-automaat actie
DSG-automaat actie

Geen soepelere rit dan eentje in een Volkswagen met DSG. Al zeggen we het zelf. De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld.

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

lichtmetalen velgen VWBWG
17 juni 2022
Keuzehulp: zeven redenen om voor de ID. Buzz te kiezen

Bent u nog niet overtuigd van de ID. Buzz of ID. Buzz Cargo? Geen probleem. Wij overtuigen u graag. De Waal geeft u zeven redenen om tóch voor de ID. Buzz te kiezen. Klik verder om alle redenen te zien. 

productie ID Buzz gestart
3 juni 2022
Productie Volkswagen ID. Buzz gestart in Hannover

In de hoofdfabriek in Hannover is afgelopen week het startschot gegeven voor de serieproductie voor de ID. Buzz personenvariant. Dit jaar worden nog 15.000 ID. Buzz-modellen geproduceerd in Hannover

ID.Buzza
25 mei 2022
Volkswagen ID. Buzz en ID. Buzz Cargo nu te bestellen

De verkoop van de volledig elektrische ID. Buzz en ID. Buzz Cargo zijn van start gegaan. De personenvariant van de ID. Buzz is verkrijgbaar vanaf € 55.000. De ID. Buzz Cargo is leverbaar vanaf € 46.200.

Volkswagen T-Roc
17 februari 2022
Prijs van Volkswagen T-Roc bekend en vanaf heden bestelbaar

Volkswagen heeft de T-Roc volledig in het nieuw gestoken en voorzien van flinke optische en technologische upgrades. De T-Roc is vanaf heden bestelbaar vanaf € 32790. Stapt u binnenkort in deze stoere SUV?

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen.