40 Volkswagens up! voor uitzendbureau JobXion

30 augustus 2018

JobXion heeft gekozen voor 40 Volkswagens move up! van De Waal Autogroep. Friso de Waal, accountmanager van De Waal Autogroep, zorgde voor een totaaloplossing voor het Tielse uitzendbureau.

Kevin de Quay, manager facilitair bij JobXion, vertelt: “Wij zijn een uitzendbureau gespecialiseerd in Bouw en Techniek. We willen dat onze medewerkers met goed elektrisch gereedschap werken, goed verzorgd worden en in een goede auto rijden. Omdat wij kwaliteit belangrijk vinden, kozen we voor Volkswagen. Daarnaast bood Friso een interessant voorstel met een mooie samenwerking. De Waal heeft ons een uitstekende service geboden. Wat ons daarnaast erg aanspreekt, is dat De Waal en Friso goed helpen met andere zaken rondom het wagenpark, zoals de bestickering, een goede black box en ze hielpen zelfs met de uitloop van de oude auto’s.”

De Volkswagens up! worden door de medewerkers gebruikt om naar de klussen te rijden. Friso legt uit waarom de up! geschikt is: “JobXion zocht naar een kwalitatief sterke auto en de up! heeft zich in de loop der jaren bewezen. Met deze auto’s zorgt het uitzendbureau voor gedegen vervoer van en naar de klussen. De bestickering die is verzorgd door Grasshopper Reklame zorgt voor een herkenbare en unieke uitstraling en met de blackbox worden de ritten van het personeel overzichtelijk en correct geregisseerd.”

De Waal Autogroep bedankt JobXion voor het vertrouwen en wenst haar en haar medewerkers veel plezierige en bovenal veilige kilometers toe.

Terug naar nieuwsoverzicht