Autolease Midden Nederland ruilt SmiLease in voor eigen label

4 oktober 2016 almn-pl

Als één van de eerste in Nederland introduceerde onze eigen leasemaatschappij, Autolease Midden Nederland (ALMN), in samenwerking met SmiLease in 2007 private lease. Nu, zo’n negen jaar verder en met ruim vijfhonderd particuliere leasecontracten op de weg, is het tijd dat ALMN dit voortzet onder een eigen label: ALMN Private Lease. Net zoals nu, staat vanaf 1 oktober onze (particuliere) leaseklant centraal en blijft onze service toonaangevend; alleen de naam wordt anders.

Private lease is de afgelopen jaren zeer hard gegroeid. Toen ALMN in 2007 begon met deze nieuwe manier van auto rijden, waren er nog veel onduidelijkheden. Ondertussen is het een volledig geaccepteerd leaseproduct, klaar voor de toekomst. Van betalen voor het bezit van een auto naar slechts betalen voor het gebruik van een auto.

ALMN heeft ruim dertig jaar ervaring en een goede reputatie als leasemaatschappij. Hierdoor zijn er extra veel mogelijkheden voor onze particuliere leaseklant, onder andere door onze digitalisering en automatisering. De app van ALMN is hightech en ontzorgt de klant; een melding wanneer de APK van uw leaseauto verloopt of wanneer de auto aan onderhoud toe is, online schade melden in de app, gemakkelijk de kilometers bijhouden en altijd de gegevens van uw auto overzichtelijk op uw smartphone.

Met een wagenpark van meer dan 4000 voertuigen behoort ALMN tot de top 25 van Nederlandse autoleasemaatschappijen. Bij ons kiest u bewust voor kwaliteit en een persoonlijke benadering. Ons Motto is niet voor niets “Mensen maken Leasing” en dit geldt zeker ook voor onze private lease klant.

Terug naar nieuwsoverzicht