De Waal Autogroep gaat ook SEAT verkopen

25 september 2015 Persbericht SEAT - LEON WOUDA1

Spaans-Duitse automerk terug in de regio Rivierenland

De Waal Autogroep is met ingang van deze maand ook dealer van SEAT. Aan de Tielse Marconistraat zijn alle modellen van het Spaans-Duitse automerk in de showroom van De Waal te bewonderen. In het gehele najaar zijn er aantrekkelijke aanbiedingen voor automobilisten die SEAT willen gaan rijden.

SEAT bedient autorijders in zowel de particuliere als zakelijke markt, vanaf het aantrekkelijk vormgegeven instapmodel Mii en de nieuwe Ibiza tot en met de royale stationwagen Leon ST. De Waal Autogroep biedt de SEAT modellen ook aan via haar eigen leasemaatschappij Autolease Midden Nederland en de concepten voor autoverhuur en vervangend vervoer.

Prima aanvulling
De Waal Autogroep is al dealer van Volkswagen, Audi en SKODA. De modellen van SEAT zijn een prima aanvulling op deze drie merken, gelooft algemeen directeur Walter de Bruin. “Volkswagen staat vooral voor betrouwbaar en degelijk. Met SKODA hebben we een merk dat zich richt op een optimale prijs-kwaliteitverhouding en Audi is ons premiummerk. SEAT spreekt een doelgroep aan die gaat voor een sportieve uitstraling en een geheel eigen identiteit.”

Nieuwe boost
SEAT benoemde twee jaar geleden Jürgen Stackmann tot ceo. De Duitser is voormalig topman van Volkswagen en nam in die hoedanigheid het Tsjechische automerk SKODA succesvol op de schop. Stackmann heeft bij SEAT zijn zinnen gezet op een aantal nieuwe modellen die vanaf dit jaar de populariteit van het merk een nieuwe boost zullen geven. De Bruin: “Stackmann wil alleen modellen ontwikkelen die werkelijk toegevoegde waarde bieden. Voor ons is dit het ideale instapmoment.”

De eerste geluiden over de komst van SEAT naar de regio zijn volgens De Bruin erg positief. “Van SEAT-rijders vernemen we al dat ze blij zijn dat ze niet meer tientallen kilometers hoeven te rijden naar de dichtstbijzijnde SEAT-dealer. Voortaan kunnen ze terecht bij een vertrouwd adres dichtbij huis. Leon Wouda, onze SEAT-verkoopadviseur is u graag van dienst”

Om te vieren dat wij officieel SEAT-dealer zijn geworden, hebben wij een aantal aantrekkelijke SEAT aanbiedingen voor u. Bekijk de acties via onderstaande button.

SEAT acties
Terug naar nieuwsoverzicht